Zdravím, asi pred rokom som hral naposledy Skyrim vzhladom na to že som mal problém s HDD a stratil tak všetky uložené pozície, to viedlo k tomu že som úplne stratil chuť Skyrim hrať ale znovu som sa do neho pustil aj s datadiskami Dawnguard a Dragonborn, vec je tá že sa mi nechcelo začínať úplne odznova tak som si cez konzolu naskiloval one-handed, block a archery(marksman) to boli moje 3 prioritné skilly ktoré som mal na maxe + deadricku zbroj, spočiatku som hral na najvyššej obtiažnosti a potom som obtiažnosť znížil až na znalca, dokonca aj s týmto vybavením, schopnostami a levelom 31 som úplne slabý a robia mi problém aj jednoduchý banditi alebo kostlivci v hrobkách (napríklad jeden z prvých Q u družníkov získať úlomok Wuuthradu) jednoducho nechápem takto komplikovaný si Skyrim nepamatám a to som hrával na obtiažnosti Mistr, vedel by mi s tým niekto poradiť? nejaký tip? diky
musíš se do toho zase dostat a nebo si enchani zbraně a pak je eště možnost si upravit kovářské oblečení a vypít kovářský nápoj a potom honem kovat a vylepšovat zbraně :-)
Já si myslím, že ta hra je proti tomuhle cheatování nějak zabezpečená tak, aby na jednoruční boj měl i vliv počet skutečně zabitých nepřátel, aby se takhle člověk nedostal v Helgenu na 50 level a měl pak jednodušší průběh Ale možná je to blbost, je to jen mé zdání
http://3kolik.blo...i-byt.html - 8 důvodů, proč je ve Skyrimu lepší být upírem než vlkodlakem
Jestli mohu poradit, tak necheatuj. Jen si pokazíš hru (a teď nemluvím o zážitku, ale o technické stránce). A pokud je hra těžká, tak buď rád. Ty bys chtěl všechno zabíjet na jednu ránu?
necheatujem vôbec ak ma k tomu nedonutia okolnosti hry ako napr. bugy, napr. som na najnovšej verzii + mám tu hore uvedenú CZ lokáciu, unofficial patch na vanillu a aj na dawnguard + cz lokácie určené na ne, SkyrimHD textury a aj tak nedokážem pohlcovať dušu ladového draka, takže ked na takého narazím musím si ju potom nahodiť cez konzolu, no a keby som chcel všetko dávať na jednu ranu tak by som to bol hral na inej obtiažnosti
Upravil/a Pakrobolgari dne 22.08.2013 16:25
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.