Jedno riešenie je tak ako popisuje Ligos ale je tu potom aj jednoduchšie, samozrejme ak sa jedná o stavbu domu cez DLC-čko HearthFires. Totiž stačí ti spraviť tú prvú základnú časť, potom určiť správcu domu a tomu ak máš zlaťáky, tak už len zadať, čo ti má obstarať a v akom množstve. A NO problém, o všetko sa postará.
Starec napsal:
Jedno riešenie je tak ako popisuje Ligos ale je tu potom aj jednoduchšie, samozrejme ak sa jedná o stavbu domu cez DLC-čko HearthFires. Totiž stačí ti spraviť tú prvú základnú časť, potom určiť správcu domu a tomu ak máš zlaťáky, tak už len zadať, čo ti má obstarať a v akom množstve. A NO problém, o všetko sa postará.
Ale slámu a sklo ti řekne že maj prodejci ve městě. Tyhle dvě suroviny a železo ti nesežene.
Je to možné, nedržím to už v hlave, hoc som ten dom možná 5-6 krát postavil a zároveň aj zmazal (vrátil sa v save) mne to proste nesedí. Spoločníci i manželka musia tvrdnúť v dome a decká si veselo behajú po vonku. Ja mám momentálne prerobený tábor na hrebeni ostrie nože a dom Darkwater Lodge URL: http://skyrim.nex...s/39404//? odporúčam, vyskúšajte.
No a koniec - koncom načo je príkaz player.additem xxxxx x
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.