Plánuji hrát za Strážce úsvitu, kde se stanu vlkodlakem. Když potom budu hrát dějovou linii Družníků a na konci jejich kampaně se rozhodnu z lykantropie vyléčit, zbavím se tím i té dawnguardské? Popřípadě, mohl bych se potom stát upírem?
nějak si nevybavuju že by byl spojen dawnguard s lykantropii ale když se vyléčíš tak budeš vyléčen a upírem se stát můžeš protože přijdeš o odolnost vůči nemocem jakou je například vampirismus
Asi měl na mysli, že dawnguardský vlkodlak má perky. S instalací Dawnguarda je vlkodlak předělán vylepšen. Ve hře existuje vždy pouze jeden druh vlkodlaka. Takže ano, vyléčením se zbavíš lykantropie. Ovšem varuji, pokud hraješ hru, a během qustu, jak vyvoláš vlka z kodlaka se sám nevyléčíš, můžeš na léčbu zapomenout, jedině se nechat přeměnit v upířího lorda.
Řídím se třemi pravidly.
1) Draka je nejlepší zabít, pokud možno ihned.
2) S démonem nesmlouvat, rovnou zabít.
3) Nikdy nevěřit elfovi.
Já si zase nevybavuju. že bych v linii za strážce úsvitu měl možnost stát se Vlkodlakem
http://3kolik.blo...i-byt.html - 8 důvodů, proč je ve Skyrimu lepší být upírem než vlkodlakem
Michcal napsal:
Asi měl na mysli, že dawnguardský vlkodlak má perky. S instalací Dawnguarda je vlkodlak předělán vylepšen. Ve hře existuje vždy pouze jeden druh vlkodlaka. Takže ano, vyléčením se zbavíš lykantropie. Ovšem varuji, pokud hraješ hru, a během qustu, jak vyvoláš vlka z kodlaka se sám nevyléčíš, můžeš na léčbu zapomenout, jedině se nechat přeměnit v upířího lorda.
z vlkodlaka se můžeš vyléčit hned po tom co vyléčíš kodlaka, nebo kdykoliv se vrátíš do jeskyně a vhodíš hlavu čarodějnice do té mísy
Jestli to jde kdykoliv po tom, tak proč se mi to po tim vždy bugne? Po ukončení q, mi mísa hlavy nebere
Řídím se třemi pravidly.
3) Nikdy nevěřit elfovi.
To je mi jasný, že je tam chyba, jenom neví co jí způsobuje a jak jí předcházet, Také je možný, že na to musím mít q, možná dělám chybu i to, že tam beru 4 hlavy najednou
Řídím se třemi pravidly.
3) Nikdy nevěřit elfovi.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.