Rozhodl jsem se založit tohle téma, pro ty nemnohé, kteří ještě hrají Daggerfall (já sám jsem ho zase znovu rozehrál) a chtějí se podělit o svoji zajímavé zážitky z téhle báječné hry.
Pro začátek tu napíšu jednu zajímavou věc co se mi stala - Daggerfall má (jak určitě ví i lidi, co ho nehráli) velikost Velké Británie a je téměř nemožné, aby jste např. narazily na tu samou osobu ve hře dvakrát. Mě se sice toto nestalo, ale přihodilo se mi to, že osoby z naprosto rozdílných Questů, které spolu nemají nic společného se vyskytují ve stejném městě jen jsou každá v jiné hospodě. Jeden z Questů je generovaný a druhý se týká hl. dějové linie. Možná Bethesda nastavila nějakou funkci, aby se Questy sbíhaly, aby hráč nemusel pobíhat rychlým cestování od města k městu, ale o tom pochybuju, protože se mi to stalo poprvá za tu dobu, co už Daggerfall hraju...
To je na tom to nejlepší Musíš vytasit zbraň a držet pravý tlačítko a máchat s ním po obrazovce Ale můžeš i bodat a tak
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dneska jsem to zkusil, no, dopadlo to neslavně, vystrojili mi pěkný pohřeb, zabila mě velká krysa v prvním dungeonu. Nějak jsem nepobral, jak "správně" bojovat... No, nevadí, až bude čas, zkusím znovu.
No to už je ale hooodně dávno, co jsem to hrál naposledy.
Pamatuji si akorát to, že jsem to z nějakého důvodu nemohl dohrát, protože se mi bugl nějaký úkol.
Nejoblíbenější díl:
Steam jméno: Commenus Oblíbená rasa: Imperiál Oblibený způsob hraní: Těžká zbroj, meč + štít, obnova Oblíbená frakce: Ledohradská univerzita Politický směr: Cyrodiilská republika
Demetrius napsal:
No to už je ale hooodně dávno, co jsem to hrál naposledy.
Pamatuji si akorát to, že jsem to z nějakého důvodu nemohl dohrát, protože se mi bugl nějaký úkol.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.