Mám opravit Bílou Fiolu a stále mi chybí srdce Zapřísáhlého šípkového srdce, nebo jak se ten chlap jmenuje. Když jsem jej sejmul, tak jej u sebe něměl ani se mi neobjevilo: Vyrvat srdce. Bylo tam jen Sežrat Prohledat. Divné je, že měl dva meče Červeného Orla, ale ten by měl být jen jeden a ten už jsem dávno našel... Nevíte co s tím, popřípadě cheat na přivolání toho bojovníka jiného, nebo toho srdce? díky... Algi.
Mam stejný problém, našel sem všechny ostatní ingredience pak sem měl sebrat t osrdce tak sem ho zabil vzal sem mu všecko a furt na něm je ta šipka...:/
Meče červeného orla jsou 2 druhy.První úkol je s tím modrým který otvírá dungeon.Při tý příležitosti vlastně tu postavu venku zabijete.Pak jsem se tam dostal znovu v rámci tebou zmiňovaného úkolu.Došel jsem tam šipka ukazovala na mrtvolu velitele banditů a po prošácnutí jsem měl jedo srdce.A bohužel také 2 ks mečů hněvu červeného orla,(červených).Jsou úkolové nejdou odstranit z inventáře ale který je to úkol nevím.
Zdravím, nějak se mi nechce spustit tento úkol. Fiolu jsem odevzdal,odehrál asi 200 hodin,jícen světa hotový a pošťák stále nikde. Starý alchymista si v klidu spí a umírá,mladý má jenom dialog na prosej. Nemám tušení kde by jsem udělal chybu.Díky za rady.
Rufu napsal:
Meče červeného orla jsou 2 druhy.První úkol je s tím modrým který otvírá dungeon.Při tý příležitosti vlastně tu postavu venku zabijete.Pak jsem se tam dostal znovu v rámci tebou zmiňovaného úkolu.Došel jsem tam šipka ukazovala na mrtvolu velitele banditů a po prošácnutí jsem měl jedo srdce.A bohužel také 2 ks mečů hněvu červeného orla,(červených).Jsou úkolové nejdou odstranit z inventáře ale který je to úkol nevím.
Úkolové meče jdou dát na plaketu na zdi, stačí jej označit jako užívaný a R a už zdobí dům. A asi jdou dát i do stojanů na zbraně, potom z inventáře zmizí.
No to je právě ten problém já už na pošťáka čekám přes 150 dní tak jsem si říkal že by mu to mohlo stačit a že není něco v pořádku.Proto žádám pomoc.
Upravil/a fousX dne 29.02.2012 17:08
Tak to nejde spustit ani přes příkaz.Zkoušel jsem i přidat ten dopis do inventáře to také nepomohlo, tak jim na opravu dlabu.Ještě oběhnu všechny domy jestli jsem ho náhodou někam nestrčil nepřečtený. Uvidím jak to dopadne až to budu hrát za jinou postavu.Přesto děkuji za pomoc.
Mám takový malí problém když dokončím úkol oprava Bílé Fioly a vyberu si efekt léčení, nebo jiný, tak jí potom nedostanu. Může někdo poradit ?
Upravil/a Riley7428 dne 01.08.2013 12:14
Také to může být způsobeno některými módy, pokud je používáš...
A upřímně doufám, že máš originální verzi hry... (warez verze často trpí problémy tohoto druhu)
Upravil/a Ligos dne 01.08.2013 12:32
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.