No na iPodu taky nejsou čísla žádnej med, obzvlášť když člověk píše rychle
(Jinak 2027 se odehrává Deus Ex: Human Revolution kde jsou takový augmentace už úplně běžný a lepší než normal končetiny takže proto si těch 14 let počkám )
Mopidu napsal:
(Jinak 2027 se odehrává Deus Ex: Human Revolution kde jsou takový augmentace už úplně běžný a lepší než normal končetiny takže proto si těch 14 let počkám )
Tak jsem poslala Dopis BadWolfovi Na obálce má lambdu (jo, HL mě chytnul) aby poznal že je to ode mě a vevnitř dopis + jsem mu přihodila ten obrázek s Jackem a Moxxi, doma bych si ho stejně kvůli moxxině výstřihu nemohla pověsit na zeď, to by lidi ofrfňovali doufám že mu to dojde a že mu tak postoupí achi v HL2 "Lambda Locator"
Mopi: Takže pokud chci někdy poslat dopis BW a chci mít jistotu že si to přečte tak bych tam měl někam dát nějáký výstřih ???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mopidu napsal:
METTALIC napsal:
Mopi: Takže pokud chci někdy poslat dopis BW a chci mít jistotu že si to přečte tak bych tam měl někam dát nějáký výstřih ???
Jo DD
Ne, já mu to poslala kvůli jedný věci co nemůžu říct páč by to byl superspoiler a on z toho byl smutnej a řekněme že na tom obrázku je to jesmtě z doby kdy se to nestalo Ano, Borderlands spoiler
@Tasemnice: Člověče, co ty všechno nejsi? Výtvarnice, parazitoložka, matematička, odbornice na literaturu
Chápu, že vy lingvisté jste na vysoký zdegenerovali, ale já měla ještě před třemi měsíci normální hodiny matematiky a spočítat 2027-2013 ještě umím i z hlavy!
(Mimochodem, chodila jsem na seminář z matematiky- brala jsem to jako výzvu- a přestože jsem jako jediná z něj z matematiky nematurovala, byla jsem tam strašně populární, protože kdykoliv jsem se dostala k tabuli, celý seminář skončil v záchvatech smíchu. Doteď je pro mě integrál sprostý slovo a Petákovou považuju za nejděsivější knižní horror).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.