Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Steam mi zrušil zakoupené DLC a nejdou mi načíst sejvy
Honzaml1
Prosím o radu. Při letním výprodeji jsem si na Steamu koupil DLC Dawnguard se slevou 75%. Jenže při posledním kroku potvrzení platby měly asi přetíženej server a vyhodilo mi to chybovou hlášku a že to mám zkusit později. DLC se mi začalo normálně stahovat, takže jsem si myslel, že je všechno v pohodě. Asi 3 dny jsem mohl normálně hrát a všechno fungovalo normálně. Naposled, když jsem ve hře chtěl opustit lokaci, tak mi při načítání hra spadla, zkusil jsem starší sejvy, ale bylo to stejné. Nakonec jsem se rozhodl, že hru přeinstaluju, po reinstalaci jsem už neměl zakoupené DLC. Mrknul jsem na bankovní účet a zjistil jsem, že mi nebyla stržena platba za hru. Hlavní problém je, že nechci přijít o sejvy, i když už nemám Dawnguard, tak v inventáři mám svitky předků a jak na něj kliku, tak hra spadne, navíc se stejně nemůžu dostat z aktuální lokace, protože hra spadne. Když zkusím udělat novej sejf, hra spadne. Od začátku se mi to hrát znova nechce a kupovat Dawnguard za pnou cenu to zrovna taky ne. Možná by stačilo dostat ty svitky z inventáře a pak znova uložit, ale nevím jak to provést. Můžete mi prosím někdo poradit co s tím ? Díky

Nerevar
Upřímně nevim co s tim, a vim že sis myslel že je všecko v pohodě, ale asi sis měl HNED zkontrolovat účet a zjistit, jestli ti byly strženy peníze za hru, a pokud ne, tak bych to pro jistotu zkusil zakoupit znovu, popřípadě bych ihned napsal do Valve.

Myslim, že už se s tim nedá dělat nic, napadlo mě, že bys mohl napsat do Valve, ale ty by ti řekli něco ve smyslu "peníze sme ti nevzali, a bylo napsáno že sme přetížený, co řešíš?".

Pokud máte někdo nějaký řešení tak řekněte, ale já myslim že v takovym případě neni pomoci.

Můžeš jim zkusit napsat.
Upravil/a Nerevar dne 27.07.2013 16:01

Ligos
Aj, tak to naštve... A a ni já bohužel neznám řešení Sad

Mno, opravdu bych jim zkusil napsat a podrobně popsat situaci. Když jim slušně a konkrétně popíšeš svůj problém (krok po kroku), měli by ti odpovědět...
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:

Nerevar
Souhlasim.. Zdá se to jako nejlepší a taky jediné řešení, Valve jsou celkem dobráci, co se týče přístupu ke svým zákazníkům. Stačí se chovat mile.

Honzaml1
Díky, zkusím jim napsat a uvidím, jak to dopadne. Jinak co se týče tohohle DLC, tak mi asi není souzené. Poprvé když měly na Steamu 75% slevu právě na tohle DLC tak po kliknutí se mi objevilo: not available for your region. A teď zase tohle.Frown
Upravil/a Honzaml1 dne 27.07.2013 18:43

Honzaml1
Tak mi nepřišla žádná odpověď, jak dlouho jim trvá, než odepíšou ???

Nerevar
Honzaml1 napsal:
Tak mi nepřišla žádná odpověď, jak dlouho jim trvá, než odepíšou ???

Může trvat déle, než odepíšou. Přeci jen nejsi jediný, kdo má problém. Denně se řeší stovky, možná tisíce podobných dotazů. Já jednou čekal celkem dva týdny na odpověď od jisté herní společnosti ohledně bugu znemožňujícího postup. Stačí být trpělivý, nemyslím si, že by ti neodepsali.

Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Steam sa zbláznil Skyrim - obecně 2 21.11.2016 18:31
Stahování módů přes steam Skyrim - dotazy, návody,.. 3 02.10.2016 16:24
Steam mody Skyrim - dotazy, návody,.. 3 28.12.2015 00:29
Problém se STEAM Skyrimem Skyrim - modifikace a DLC - technické problémy 7 30.11.2015 18:33
Steam Workshop Skyrim - modifikace a DLC - technické problémy 12 12.04.2015 19:29
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4381 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8648 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 6191 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 5269 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 13186 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7890 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6968 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6624 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7848 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist