Achjo, já to zapomněl dneska napsat SA... Diego, nebo někdo, pošlete mi to prosim pmkou, jsem ma mobilu pres den to zašlu SA... Nebo mu to mužeš haslat ty, Diego...
Napsal jsem mu včera, ikdyž už to bylo vlastně dneska...
Achjo, já to zapomněl dneska napsat SA... Diego, nebo někdo, pošlete mi to prosim pmkou, jsem ma mobilu pres den to zašlu SA... Nebo mu to mužeš haslat ty, Diego...
hRDLA napsal:
Chcete se cítit malí? Ta malinká tečka vpravo dole je Země, kterou zachytila sonda Cassini.
Mě ta tečka teda příjde OBROVSKÁ
Ligos napsal:
Jsme tak nicotní - řekl by klasik.
Já říkám - jsme jediný živí ve ZNÁMÉM vesmíru, takže zas tak hrozný to nebude....
Tak tak Možná si i jednou dám drink s emzákem jak sem si předsevzal... nebo nepdředsevzal? To je tak těžký vědět co si člověk dal jako předsevzetí a co jenom někdy chtěl udělat XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No sakra, vy jste se rozkecali! Kdo to u po vás má číst?
Jinak, film The Conjuring (V zajetí démonů) je velmi dobře udělaný horor. Není to sice vyloženě dechberoucí a ani se to nepokouší být traumatizující, ale je to vydařená pocta klasickým duchařským/vymítačským hororům, jak má být. Tedy doporučuji
EDIT: Potkali jsme ve Futuru (tam je Cinestar) naši češtinářku (bývalou). Takovou radost už mi delší dobu nic neudělalo, ona je prostě zlatíčko. A to nás měla čas jen pozdravit
Tak, kamarád si KONEČNĚ koupil Skyrim (sice ne Legendary, ale stejně). Takže bude možná brzy o jednoho slušného člena navíc. Většinou dotazů pak bude otravovat v první řadě mě, takže nebojte
Upravil/a nagasadowcz dne 25.07.2013 23:12
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
O hororu mi ani nemluv, toto jsme si uložil prve, když jsi o tom mluvil do záložek, abych na to nezapomněl, nicméně, teď jsem vypnul The Shining, protože jsem se u toho začal docela DOST bát... (jestli neznáš, koukni)
No já horor neviděl už asi rok musím to napravit. Dneska po dlouhý době jsem instnul Amnesii (ano po roku) a bylo na mě vidět že jsem dlouho žadnej horor neviděl ani nehrál, jaksi jsem měl na mále (psychycky když jsem sprintoval přes chodbu a najednou to napálilpřímo do zombíka . A to je divný nýbrž jsem si s nima dřív všelijak pohrávalZapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
The Shining je výborný film, ovšem v porovnání s knižní předlouhou je to mírumilovná pohádka na dobrou noc. Celkově je to velmi dobrý a působivý film, ale děsivý mi moc nepřišel. Asi jsem otrlejší. Přeci jen, horor patří k mým oblíbeným žánrům.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
The Shining je výborný film, ovšem v porovnání s knižní předlouhou je to mírumilovná pohádka na dobrou noc. Celkově je to velmi dobrý a působivý film, ale děsivý mi moc nepřišel. Asi jsem otrlejší. Přeci jen, horor patří k mým oblíbeným žánrům.
Jsi blázen? Já ti dám mírumilovnou pohádku!!! Já mám rád komedie. Hm, jdu si pustit Četníka ze St. Tropez...
Tak jsem si našel nějakej komiks o Vikinzích, ale i když to má amatérský překlad, tak to je původně Japonské... (nesnáším hentai, v životě jsem snes jen pokémony a to mohlo být tak 8) a navíc - okénka se čtou pospátku! A to jsem si myslel, že tohle dokážou jen Arabové. Příběh zatím nebudu soudit jsem na začátku...ale podívejte se na toho špeka! Tohle dokážou jen Japonci.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.