Při prvním hraní jsem byl vlkodlak, ale nenarazil jsem na žádný quest jak se stá upírem.
Tak teď jsem běžel hned z Vorařova k Samotě do tý upírský jeskyně a je ze mě upír. Vlastně upírka.
Docela změna běhat po skyrimu jenom v noci.
Jenom je škoda, že upíři nedostali alespoň tolik prostoru jako vlkodlaci- vlastní guidu a questy.
Doufám, že to vyřeší nějaké DLC.
Ahoj prosim vas existuje nejaky prikaz do konzole co vas vylieci ja uz som z toho zufaly a chcel by som s pohnut dalej ale stale ma napadaju aj v noci ked chcem niekomu vypit krv vzdy sa zobudi .. :/
Dneska tady o tom píšu už tak po pátý a to jsem se dneska registroval....
Udělej to přesně podle toho videa, ale až budeš v té chatce a až otevřeš ty dveře kde spí ten somálec, tak se snaž nechodit k němu, ale buď částečne schovaný za dveřma, možnosti se ti zobrazí i tam. Taky jsem to tak udělal hlavně pak co nejrychlej dojdi za tím starcem co tě toho dokáže zbavit a dál podle instrukcí.
ExituskJude napsal:
je mozne byt vlkodlak a upir zaroven? Alebo da sa nejako zbavit lycantropie? Pride mi to dost fadne chcel by som sa stat radsej upirom
lykantropie sa vies zbavit pomocou hlac nejakych carodejnic pri queste kde ocistis kodlakove prekliatie mas este dve hlavy a ak jednu hodis do ohna tak ti to zmaze lykantropiu navzdy
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.