Ahoj, už nějakou dobu bádám nad tim, jestli se můžu připojit zpátky ke Strážcům úsvitu, ikdyž jsem přijal Harkonův dar. Ve questech jsem nijak nepokročil (neudělal jsem ani ten Krvelačný kalich), vyléčil jsem se z Vampirismu pomocí questové lajně Družiníků. Teď bych se rád vrátil k lovcům upírů, ale problém je, že když přijdu k Isranovi, tak tam s nim můžu mluvit jen o tom jak se přidal ke Strážcům úsvitu, blabla... Počítal jsem s tim, ale za zkoušku nic nedám. Každopádně si myslim, že jediná cesta bude přes cheaty a kdyby nějakej byl prosim napiště ho sem, nebo mi pošlete odkaz, dík. Mno, předem se omlouvám jestli tu už byl podobný dotaz...
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
Lajna nebo linie ty dvě slova se mi vždycky pletly.. Načítat savy se mi nechce (kdo ví jestli ho vůbec mám), protože už jsem udělal několik úkolů. Podle mě na to existuje nějakej cheat kterej resetuje quest, ale nejsem si jistej.
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
No, teoreticky by jsi mohl cheatem rozjet a dokončit úkol, který tě hodí k Dawnguardu. Ale netuším, jestli to bude fungovat, když už tě hra zařadila k Harkonovi... Dawnguard jsem zatím pořádně nehrál, ale můžeš to vyzkoušet.
Ok, díky moc
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.