Zdravím upřimně jsem to hledal i na netu protože mě to zajíma... ale nenašel tak se obracím na vás pokud to někdo bude vědět... má otazka zni : kde v menu ve skyrimu zjistim v jakem městě jsem už zeman ? je tam nějaká tabulka která mi ukažá napřiklad : Bilý prusmyk,Samota zeman ostatní ne. nebo něco takového ? všiml jsem si že tam sou peníze,zabiti,atd atd ale je tam i tohle ? ja to nenašel... nebo jestli něco existuje jak se to zjisti... sem stím děkuji !
Ehm, co myslíš? Když jsi tam nic takového nenašel tak PROČ SE VŮBEC PTÁŠ? Ne, nic takového tam není. Stačí ti tato odpověď? Nebo se chceš zeptat na další zjevnou pitominu?
Upravil/a Ligos dne 16.07.2013 17:16
Ligos napsal:
Ehm, co myslíš? Když jsi tam nic takového nenašel tak PROČ SE VŮBEC PTÁŠ? Ne, nic takového tam není. Stačí ti tato odpověď? Nebo se chceš zeptat na další zjevnou pitominu?
Až mne udivuje, jak si stále myslíš, že se všichni přestanou ptát na takové....
Upravil/a Diego dne 16.07.2013 17:17
Město ve kterém si Zeman by sis měl pamatovat, nebo pokud zeman jsi, tak určitě musíš mít koupený dům, pokud nemáš. tvý '' následovníci budou sedět v hlavním sídle toho města '' pokud tam nebudou, zeman v tom danném městě nejsi. jinak žádná tabulka na takovýhle blbosti neexistuje.
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.