@Jeff: OK. Pravda, byl jsi slušný, což se počítá. Ale poslední dobou je tu tolik kuřat, že už zpravidla klikám jen sem na Nekonečnou, tak mě to trochu pobouřilo.
@Mike: Já už to sliboval? No tak jo, no
@Whirt: Souhlasím, ale pokrok je mocnější než my :/ Každopádně gratuluju k aktivitě v systému ocenění, je to tak lepší.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
YO. Říkal jsi, že až to dopíšeš, že dáš echo, no dobrá, uznávám, byl to jiný kontext, ale určitě se slib vztahuje i na další tvé AWESOME tvůrčí aktivity.
Lidi. Tohle mi zvedlo náladu - na konci školního roku jsme ve výtvarce fotili naši interpretaci Poslední večeře a kromě toho jsme se i najedli a udělali pár blbostí... Mezi jednu takovou blbost patřil Harlem Shake, který mě teď kamarádka poslala a já ho uploadnul na youtube. Co vás tak znám, tak pro nikoho to nebude pohoršující
@hRDLA: Tak to vypadá fakt zajímavě. Snad to bude tentokrát nějak slušně optimalizované.
@Whirt: Pěkné, THUMBS UP!
EDIT: @Mike: Zítra jedu na Mastery (viz podpis), tak tě pak zas poprosím o stručné shrnutí dění v době mé nepřítomnosti. Minule ti to šlo velmi dobře
Upravil/a nagasadowcz dne 09.07.2013 18:50
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nedalo mi to a musel jsem prostě zabrouzdat i sem. Whirte! Patří ti velký dík, za nová ocenění, jelikož ty staré byly trochu (víc) repetivní. Dík, potěšilo mě to....
Naga, Tasemnice: Díky. Our art class goes viral!
Diego: Není zač. Už mě v hlavě vrtali delší dobu, takže jsem jedině rád, že konečně vypadají pořádně k světu.
Dík. Mimochodem Nixíka jsem smazal já... Pravda - škoda že nemáme screen, ale mě to, i přes to, že to bylo vtipné, vyhodilo do výše, jak blbí lidé mohou být
Whirt napsal:
Dík. Mimochodem Nixíka jsem smazal já... Pravda - škoda že nemáme screen, ale mě to, i přes to, že to bylo vtipné, vyhodilo do výše, jak blbí lidé mohou být
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.