Juj, ten dwemerský teleskop je boží! Škoda, že ve hře opravdu není nějaký takový dalekohled, kterým by se dala pozorovat noční obloha, popř. vzdálená krajina....
No, udělat jednu přehlednou galerii není od věci, nemyslí si, že by to bylo zbytečné - kupa malých náhledů, obrázky jsou vidět, kdežto zde, je aktuální maximálně tak první a poslední strana, neb si neumím dost dobře představit, jak nějaká osoba jde a projíždí si kupu zdejších spoilerů, nicméně, toto je můj názor, který sem rozhodně nijak nebudu cpát... ale přijde mi to děsně nepřehledné, samozřejmě, ono to pramení z toho, že jinak to v tento okamžik stejně nejde... tak co... pfff
Jsou super Ale je jich moc na to abych je jednotlivě hodnotil
Jinak, pro příště dej každej do samostatnýho spoileru, aby se mi taky načetli a nemusel bych každej otevírat v novým okně
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.