Ahoj chtěl bych poradit s tímto modem http://skyrim.nex...&pUp=1
Nemá někdo zkušenosti jak ho nahrát? Vůbec nechápu postup, chce to nějaký program na instalaci ,ale nikde sem nenašel jaký. Zkoušel jsem to s tímhle Nexus Mod Manager ,ale poslední dobou mě vůbec nenahrává mody vždy hodí chybu kolem 98%. Tak vás žádám zda by mě nemohl někdo říct nějaký postup na manualní instalaci děkuji moc.
admin: nazev topicu v rozporu s pravidly, opraveno
Upravil/a Diego dne 06.07.2013 08:32
No, jediné, co ti mohu říci je to, ať si tento mód nestahuješ.
Draci jsou až absurdně obtížní, zabijí tě na jednu ránu a mají snad nekonečno HP. Hraji na obtížnost velmistr a vždy, když potkám draka, tak si musím obtížnost dát na nejmenší, abych alespoň !utekl!
Nejoblíbenější díl:
Steam jméno: Commenus Oblíbená rasa: Imperiál Oblibený způsob hraní: Těžká zbroj, meč + štít, obnova Oblíbená frakce: Ledohradská univerzita Politický směr: Cyrodiilská republika
Magdos napsal:
Už se mě to povedlo!!
Děkuji moc. Draky nemám přemrštěný, poměrně se mě zamlouvá na jaký obtížnosti jsou.
Nedají mě nic zadarmo
No tak to mám asi bugnuté. Dal jsem si přes cheat 52 imperiálních vojáků na pomoc a stejně jsme mu po 10 min. boje neubrali ani půl milimetru z jeho Hp baru. Zkusím přeinstalovat
Nejoblíbenější díl:
Steam jméno: Commenus Oblíbená rasa: Imperiál Oblibený způsob hraní: Těžká zbroj, meč + štít, obnova Oblíbená frakce: Ledohradská univerzita Politický směr: Cyrodiilská republika
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.