Ano to je úplně normální. Někomu to možná vadí, ale někdo se takovými prkotinami nezabývá, přeci jen to nijak nekazí hru A hlavně když zabiju draka ve městě tak sem sakra rád že tou kostrou se dá procházet, jinak by všechny NPC byli v pr....
Sem nejlepší trenér na světě
daniel0012: Už mě nebaví po tobě neustále něco mazat. Ptáš se vpodstatě celkem na kraviny a ano, i tohle téma je zbytečné. Co pro příště psát podobně stupidní dotazy zde? http://skyrim.4fa...owstart=40
Kdyby někoho napadlo, že po něm zbytečně "vyjíždím", tak vězte, že jedno či dvě témata jsem smazal a nějaké se najde v zodpovězených dotazech v archívu nebo se ještě někde povalují.
Upravil/a Diego dne 25.06.2013 20:51
Nemusíš na mě vyjíždet, a to že je tam forum na kraviny sem fakt nevěděl (samozřejmě je to moje vina že jsem si toho nevšiml). No prostě se pokusim, aby se to už neopakovalo. OK?
Miluju Skyrim
daniel0012 napsal:
Nemusíš na mě vyjíždet, a to že je tam forum na kraviny sem fakt nevěděl (samozřejmě je to moje vina že jsem si toho nevšiml). No prostě se pokusim, aby se to už neopakovalo. OK?
Nevyjíždím, ale už jsem Ti to psal jedno a teď podruhé. To je vše.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.