možná o tu již někde je a jen mé nedostatečné vyhledávací schopnosti mě nutí sem psát tento topic, ale ...
důvodem tohoto topicu je fakt, že jsem si prostě a jednoduše někam postavil společníka a nyní jej už nemohu najít. Logicky si nemohu najmout jiného, jelikož jednoho již "mám" a vzhledem k velikosti Skyrimu je to v jistém ohledu jako hledat jehlu v kupce sena.
Proto se Vás ptám, zda existuje nějaký příkaz či jakákoli herní technika, díky které bych onoho společníka opět "zavolal" zpět či bych jej dokázal najít.
Ono sa to stáva, že zabudne kde mu dá voľno a potom hľadaj vole. Ja som raz tak presnoril všetke hospody a nakoniec som ju len náhodou objavil tam kde som na to ani nemyslel. Ovšem radu dostal dobrú a hlavne že ju už našiel.
Upravil/a Starec dne 20.06.2013 17:51
No, já jen, že se obvykle vrací domů..... a pokud se jim po cestě něco nestane, tak prostě dojdou domů a tam čekají až je zas budeš potřebovat......
Je to prostě místo, kde by se mělo začít hledat......
jen jsem byl zvědavej.....
Z jedné časti máš pravdu, vracia sa domov keď ju prepustíš, lenže ak jej povolíš aby si oddýchla, alebo jej dáš príkaz aby počkala a v zápale hry na ňu zabudneš, tak fakt je problém niekedy si spomenúť kde sa to stalo. Vtedy ostáva možnosť vrátiť sa v save, ale prídeš o postup, alebo konzola. No čo už, aj zabúdať je ľudské.
Upravil/a Starec dne 21.06.2013 07:00
Já mám celou hru Lydii a vzhledem k mému plíživému stylu hry není tím nejlepším společníkem, tak jí občas před nějakým thief questem postavím přede dveře či před lokaci a čekej.
Měl jsem ji postavenou v Markathu před tím trpasličím muzeem. Na konci toho questu skáčeš po vodopádu do vody a já ji nechal před dveřmi, aby mi nezabila (díky jejím mizerným plížícím schopnostem Calcelmova syna nebo synovce či kdo to je
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.