Tak jsem dokoukal American Horror Story. Tak trochu splněný sen mě, jakožto příznivce klasického hororu pracujícího s dějem, postavami a atmosférou. Těším se na druhou řadu a doporučuju!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Když sem jenom tak nahlídnu, tak vidím něco, co mě ihned praštilo do očí.
Jak, tak totiž koukám na ty nové dotazy, mám potuchu, že bude trochu potřeba pročistit "chlívek".
Zkusím si během tohoto týdne najít chvilku, na jejich protřídění. Ale nic neslibuji.
Jinak, budu se stěhovat(opět), ale tentokrát do svého, konečně. Tak se nedivte, kdybych tu náhodou pár týdnů nebyl, jelikož budu bez netu.
Čus lidi.
Je mi jasné, jak ty jednotné ceny za mobilní služby budou vypadat.... obávám se, že to bude po celé, ale opravdu po celé EU, ale nás se to týkat nebude
MortuusDominus napsal:
Je mi jasné, jak ty jednotné ceny za mobilní služby budou vypadat.... obávám se, že to bude po celé, ale opravdu po celé EU, ale nás se to týkat nebude
Upřímně a hluboce doufám, že se děsně pleteš, Mortuus.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.