Mopidu napsal:
A takhle jsem se cítila když se tu řešila politika
Každopádně, whirte, tohle bylo na FB (nemám like na DW stránku, ale kamoška jo)
No jo, tohle je v DW universu známá písnička
Každopádně mě to připomíná - podívej se na DW. Mohlo by se ti to líbit... Třeba už jen proto, že hlavní hrdina má nejméně tři věci společné s Avatarem Ale to není hlavní důvod... Hlavní důvod je ten, že je to opravdu výborný seriál... Což je Avatar taky... Ale... Jaksi trochu jiným způsobem... I když... no... to není třeba řešit...
Lidi lidi lidi lidi, dnesla jsem potkala chlapa co by moh dělat dvojníka Jokerovi (z ME) měl i stejně křivou pusu a kšiltku a vousy a... Měla jsem to nenápadně vyfotit
Mopidu napsal:
A takhle jsem se cítila když se tu řešila politika
Každopádně, whirte, tohle bylo na FB (nemám like na DW stránku, ale kamoška jo)
No jo, tohle je v DW universu známá písnička
Každopádně mě to připomíná - podívej se na DW. Mohlo by se ti to líbit... Třeba už jen proto, že hlavní hrdina má nejméně tři věci společné s Avatarem Ale to není hlavní důvod... Hlavní důvod je ten, že je to opravdu výborný seriál... Což je Avatar taky... Ale... Jaksi trochu jiným způsobem... I když... no... to není třeba řešit...
Yeah, become a Whovian they said, it will be great they said ( and indeed it is great )
You can kill yourself, or die trying...
@Mike: Tak jsem to přelouskal. No, co se děje u nás v politice, to je až k neuvěření. Myslel jsem si, že to skončí u Ratha, ale pak přišel Janoušek a teď je tu tohle... Asi to stejně nijak nedopadne, ale není od věci, že se aspoň něco děje. Teda pokud to není jen další zmanipulovaná mediální kampaň k uchlácholení veřejnosti. --- Humphrey každému ministrovi? Ne, slušní lidé se tam nedostanou, bro. Slušní lidé se dostanou do nebe, protože jen sympaťáci umírají mladí
@Mopi: Tak ten obrázek je perfektní! (Ten druhý, s Marthou a Donnou.)
Bojím se o Ligose. Teď už vážně.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Tady je další DW-blbost z FB ten seroš neznám, ale ty obrázky jsou dobrý
Mopi, fakt by si to měla shlédnout, než si to tím vším vyspoilíš Navíc je škoda, že ty obrázky nepochopíš z úplně Whovianského úhlu pohledu
Jinak si mě zase připomněla další z dobrých obrázků
Právě, my máme taky pomalej net, ale když si většinu kritérií nastavíš u torrentů sama a ne tak, jak to nastavuje klient automaticky, tak je to hnedle rychlejší.
Ale fakt se u seriálů, pokud to nejsou nové díly, vyplatí stáhnout to spíš jinak než skrze torrent.
nagasadowcz napsal:
@Mike: Tak jsem to přelouskal. No, co se děje u nás v politice, to je až k neuvěření. Myslel jsem si, že to skončí u Ratha, ale pak přišel Janoušek a teď je tu tohle... Asi to stejně nijak nedopadne, ale není od věci, že se aspoň něco děje. Teda pokud to není jen další zmanipulovaná mediální kampaň k uchlácholení veřejnosti. --- Humphrey každému ministrovi? Ne, slušní lidé se tam nedostanou, bro. Slušní lidé se dostanou do nebe, protože jen sympaťáci umírají mladí
@Mopi: Tak ten obrázek je perfektní! (Ten druhý, s Marthou a Donnou.)
Bojím se o Ligose. Teď už vážně.
Jono, ta naše politická scéna... je zajímavá...
Nedostanou, já vím, ale i tak, i kdyby jen jeden, mé srdce by zaplesalo.
Ad Ligos: No, já též, jako nevím, snad se tu bude objevovat.
Jinak, já tu budu teď na nějakou dobu rapidně méně, mám toho teď zase dost a přes léto taky, takže kdyby, tak piště spíše PMky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.