Potreboval by som Váš názor, či sa oplatí inštalovať túto aplikáciu URL: http://skyrim.nex...s/36493//? a začať hru hrať odznova. Je tam iba francuzká a anglická verzia a či to nebude mať vplyv na bežnú CZ lokalizáciu. Má to síce dosť vysoké nároky na zostavu PC, ale to by šlo.
Dík na Vaše názory.
Nesúdim hru podľa grafiky ale ak máš na to dosť dobrý PC tak do toho určite choj !!! save si preistotu ulož. Ochudobniť sa o lepší zážitok z hry by malo byť trestné
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
O PC nemám strach, len sa bojím o tú lokalizáciu CZ, prípadne DLC-čiek. To sa neviem nikde dopátrať, lebo celá aplikácia je ako som už písal iba GB a F. Hru mám už viackrát dohratú, ale fakt by som to vyskúšal komplet full HD na 2560 x1080, mám totiž monitor panoram 21:9.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.