Hmm... mám to. Musím si začít šetřit a pak až bude W3 si koupím sběratelku !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
jj bude to masakr jízda. Já se těšim na Triss a jak udělaj Yennefer, jestli to píšu špatně omlouvám se. Ta by tam ale být měla. Ale stejně pokud bude možnost volby zůstane můj Geralt s Triss
Sem nejlepší trenér na světě
Mop:
Dyť o tom ani nic nevíš. Dyť si nehrála ani jeden díl a to navíc KVŮLI BARVĚ VLASŮ ! To může udělat fakt jen ženská (BTW, jestli tě to potěší tak v 1 má Triss na erotických kartách správný vlasy )
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To je jedno, za tři roky budu dospělá zahraju si sama
'
Btw taky nesmím pít kafe dokud mi nebude 15 (už jen 3 měsíce přesně!), tak ho piju jen ve škole
Jdu se najíst... a pak... zkusím... napsat úkol
Méťa: Dyť to je snad jasný že jsem starší než ona, ne ? A mě je 15
Altazare, Altazare! Pokud vím, včera ses tu ptal, jak ti Skyrim pošlape na Win 8 a já ti na to odpověděl. Takže tvoji dnešní otázku příliš nepobírám...
Altazar napsal:
Zdravim. Pořídil sem si nový pc a tak se chci jen zeptat na váš názor na win 8, jestli na něm funguje skyrim a většina her a nebo jestli sem zato dal peníze zbytečně. Díky za info. Pokud se to sem nehodí hoďte mně prosim do konfy kam to patří, já jen že tu se schází zdejší veteráni nejčastěji
Před nedávnem jsem si i já pořídil zcela nové PC s tímto systémem a ptal jsem se zde úplně na to samé Tedy, akorát s tím rozdílem, že já jsem se ptal na Skyrim před tím, než jsem si to pořídil, jinak by to nemělo cenu.
K věci - hra šlape, systém to nijak neovlivní. (dokonce šlape líp, s lepšími grafickými detaily, ale to se asi liší podle hardwaru)
Starší hry jsem na tom zatím ještě nezkoušel, ale z těch novějších šlape vše. Akorát Fable 3 mi to nesežralo, kvůli kompatibilitě.
@BadWolf: Ano ano, všiml jsem si tvé kritiky hned zpočátku. Tehdá jsem na ni nemohl reagovat, ale nyní máš moji podporu! Je to prostě fuj, na tom budu trvat. A zrovna od Whirta bych čekal, že to pochopí... Holt, každému, co jeho jest.
Pokud máte pocit, že je vše, jak má být, je to v pořádku. Oni to tak chtějí.
Sorry za dublepost, jednou mi to snad odpustíte, ne? Jen se mi to nechce znova celý editovat. Já jen kvůli Altazarovi, který si zjevně nevšiml mé obsáhlé včerejší odpovědi. Ach jo, škoda slov...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.