Nedávno jsem dělal upgrade na tu novou verzi kvůli jednomu modu...
Vše v pohodě žádný chyby... Běžím na high hrothgar, protože jsem dostal quest tam jít za nima...zabiju medvěda, chvíli jdu a hra spadne... za hodinku znova zapnu, mám save před tou hospodou..no a když chci jít tou cestou k Narfiho domu, tudíž na jícen světa ta hra spadne..ale pokaždý když vkročím na to místo... zkoušel sem jít zpět do hospody, tam čekat a jít na druhou stranu a šlo to..ale když jdu tam tak hra spadne...
nevíte co s tím ?
Už nic,,obešel jsem to...LOCK PROSÍM
Upravil/a Mew dne 17.06.2012 18:11
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Zase..toto mě fakt sere..tentokrát nahoře u tý lodi jak mám jít pro Helmet of Winterhold..je tam i Deekus ..v pohodě to vezmu..ale jak chci jít do vody směren k lodi hned to spadne...je to na zbláznění
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
To se mi svůj čas stávalo, vylepšil sem skyrim na verzi 1.5 a najednou mi hra padala vždycky když sem vstoupil do interiéru. Zdi byli vzhůru nohama díry v texturách... no hrozný, a najednou to přestalo, nevim jak.
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
Za lovce je to super, znam super trik jak se vycvičit v lukostřelbě (zná to spousta lidí a jde to použít u jakéhokoli společníka kterej je trenér). Ale jinak zkus vypnout všechny módy, možná se to pak spraví.Když jo, tak je postupně zapni jeden po druhém, a při kterym se ti to stane znova, tak ho vypni.
EDIT: Stává se ti to jenom za jednu postavu nebo za všechny?
Upravil/a dragonlord dne 15.07.2012 16:57
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
dragonlord napsal:
Za lovce je to super, znam super trik jak se vycvičit v lukostřelbě (zná to spousta lidí a jde to použít u jakéhokoli společníka kterej je trenér). Ale jinak zkus vypnout všechny módy, možná se to pak spraví.Když jo, tak je postupně zapni jeden po druhém, a při kterym se ti to stane znova, tak ho vypni.
Pěkný je taky Angi's Camp, tam tě vylevlí sice jen asi o 5 lvlů, ale levlí tě přímo ve hře, dává různé challenge, třeba tref všechny terče za 8 sekund atd. Kdyby tam někdo chtěl tak je to chýše v horách na jih od Falkerathu
dragonlord napsal:
Pěkný je taky Angi's Camp, tam tě vylevlí sice jen asi o 5 lvlů, ale levlí tě přímo ve hře, dává různé challenge, třeba tref všechny terče za 8 sekund atd. Kdyby tam někdo chtěl tak je to chýše v horách na jih od Falkerathu
Dá se tam bydlet? Teda jestli nemizí věci z truhel apod.
dragonlord napsal:
Dá se tam bydlet? Teda jestli nemizí věci z truhel apod.
Netuším, ale Angi dřív bydlela v Helgenu ale utekla... Z pekla štěstí...
Ono to navíc je jen taková chatka bez dveří (je přímo součástí hlavní mapy), je tam jen jedna postel která patří Angi a jen jedna truhla. Ale za návštěvu to tam stojí, už jen kvůli těm levlům
Thall - nechápem prečo máš niečo proti tomu ak niekto v snahe pomôcť obnoví tému. Téma nie je zamknutá, tak nič sa zvláštne nedeje. A s tými patch je tiež všeliako, síce sú to oficiál opravné verzie, ale fakt niekedy dokážu narobiť poriadny bordel. Niečo opravia a niečo doslovne poserú, zvlášť ak hráš CZ lokalizáciu a autor prekladu to odfláka. Texty sú v prdeli, niektorým questom nerozumieš, lebo niečo ti zobrazí v CZ, niečo v GB a niekde ti to úplne rozhádže. Takže aj nato bacha od ktorého autora je ten preklad. Sorry, ale viem o čom píšem a to že sem niekto hodí linky na najnovšie patch a z prekladom je dobrá vec, len by to mohol umiestniť aj do druhej témy čo pojednáva o patchkách a lokalizaciach. Takto to tu objaví málo kto.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.