Ahoj, mám Q od Jarla tuším, u tábora jsem se setkala s Rikke a ta mi řekla, že půjde okolo posel Bouřných Hávů a že ho mám zabít a přinést zpátky jeho dopis, abych pak mohla doručit falešný.
Kde tam na něj mám čekat? Někde před Jitřenkou?
Nedělali jste někdo tenhle Q?
Díky moc
Posledním nepřítelem, který bude zničen, je smrt.
Měla bys posla potkat buď v této hospodě, nebo v jejím okolí... pokud jsi ho prošvihla, hledej na cestě mezi hospodou a Větrným Žlebem....
a ano, pokud máš úkol aktivní měla bys vidět na mapě šipku v místě kudy prochází.....
Zopakuj úlohu zo save, hoď do hospody a spýtaj sa na neho hospodského.( Rikke ti tiež to navrhne) Môžeš mu ponúknuť za info dáke zlaťáky, pripadne pohroziť. Nakoniec ti odporuči počkať na neho a o takú hodinu Skyrim času sa dorazí. Trocha sa pomotá a vydá sa ďalej. Vyjdi hneď za nim von, dostihni ho a je tvoj. Pif-paf a máš dokumenty.
Upravil/a Starec dne 02.06.2013 01:34
ja som to urobil tak, že som šiel do windhelmu a odtiaľ som mu išiel pekne naproti...nakoniec som ho ešte aj našiel už mrtvého, lebo si nevedel poradiť s vĺčkom
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.