Zdravim, chtěl bych se zeptat zdali byste mi nedoporučili nějaké RPG, něco ve stylu Dragon age, TES, Zaklínač. Ale něco v nějakém novějším kabátě. Nějak nic nenacházim. Dávám přednost těm rpg keré jsou hodně zaměřené na příběh.
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
Zdravim, chtěl bych se zeptat zdali byste mi nedoporučili nějaké RPG, něco ve stylu Dragon age, TES, Zaklínač. Ale něco v nějakém novějším kabátě. Nějak nic nenacházim. Dávám přednost těm rpg keré jsou hodně zaměřené na příběh.
Příběh? RPG? Jestli ti nevadí Sci-fi tak Mass Effect.
Zajímavé návrhy, díky moc hoši, určitě otestuju Dragon age sem dohrál oba díly 30x tak je potřeba taky jednou skusit něco jinačího Ale DA je DA ale dík za návrhy jdu na to mrknout.
@Len: Jednou jsem hrál RPG Divine Divinity nebo tak nějak... Někde ji tu ještě mám. Docela slušné RPG, ale moc lidí to nezná. Nevíš, jestli to má co do činění s tebou zmiňovanou hrou?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Pokud se rozhodneš zahrát, jen doporučuji
Je škoda, že většina dnešních hráčů Ego draconis zavrhla kvůli jeho obtížnosti, která je velmi obstojná i na normální.
Obtížnost mi vůbec nevadí, všechny hry hraju na maximum co to jde. Koukám na net kde to prodávaj a dneska si proto sjedu, moc se těšim ale příběhu a lore Dragon age, se pro mně nic nevyrovná
No začínám cítit to napětí, a hlavně mám rád pořádné výzvy. Poprvé když sem hrál Dragon age sem se crcal s Arcidémonem hrozně dlouho, ale teď ho dám na nejtěžší možnou obtížnost během chviličky. Mám rád náročné hry ( ne nevyvážené).
Tak uvidim. Teď o tom čtu info, bude to výzva.
A na jakou si to prošel ty obtížnost?
Teď sem dočetl recenzi, prý je to hrozně nevyvážené. Každopádně si to koupim, vypadá to zajímavě. Uvidíme jak mi to půjde. Každopádně otestuju nejprve tu nejvyšší obtížnost a holt když to nepůjde snížim jí.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.