Exorcismus mě hodně zajímal, zajímá, četl jsem nějaké publikace na toto téma, na základě jedné z nich je (s pozměněnými jmény) natočen tento film - http://www.csfd.c...486-obrad/ (Obřad)
Doporučuji všem, které téma exorcismu alespoň trochu zajímá. (V tomto případě já hodnotím alespoň 75%)
Tak pokud by ti nevadilo trochu proniknout do čínských bojovek, pak ti můžu doporučit filmy Hrdina, Ip Man i klasiku 36. komnata Šaolinu a samozřejmě i plno dalších filmů. Tyhle tři ti ale ukážou, jak vypadají kvalitní kung-fu filmy, přičemž každý je úplně jiný - dbal jsem na rozmanitost.
No a jinak znova připomenu již Mikem zmiňovaný dánský Jagten, který byl jedním z nejpůsobivějších filmových počinů, které jsem v poslední době viděl. Ovšem upozorňuju, že je jen pro odrostlejší a hlavně otrlejší povahy. Teď si tak úplně nejsem jistý, jestli vůbec spadáš do některé z těchto kategorií, a ne: krvavé střílečky se nepočítají ani do "odrostlé", ani do "otrlé" kategorie - tento film jde poněkud jiným (horším) směrem. Musím říct, že mi už dlouho nebylo u ničeho takhle úzko a těžko, rozhodně to ale stojí za shlédnutí, pokud seznáš, že na to máš nervy.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Díky určitě na to kouknu zvlášť na ten Jagten, což pokud si pamatuji je Hon, že?
Jinak k mé povaze, to zda-li jsme otrlý či odrostlý dostatečně na ten film, ti nepotvrdím dokud ho neshlédnu
nagasadowcz napsal:
- tento film jde poněkud jiným (horším) směrem. Musím říct, že mi už dlouho nebylo u ničeho takhle úzko a těžko, rozhodně to ale stojí za shlédnutí, pokud seznáš, že na to máš nervy.
Jako fanda Quentina Tarantina doporučím jeho prozatím poslední počin: Nespoutaný Django. Sice mě krapet zklamal Jamie Foxx v titulní roli, zato Leonardo DiCaprio a Christoph Waltz jsou dokonalí..... http://www.csfd.c...o/galerie/
Upravil/a SeveruS dne 31.05.2013 22:17
Miku, tobě se vážně líbí film Král tančí? Teď to bude znít provokativně, ale věř mi není tomu tak! Já jen prostě svůj názor nedokáži vyjádřit smířlivějším tónem - Jak já ten film nenávidím! Nikdy jej nechci vidět znovu. Měla jsem z něj noční můry ještě několik dní po zhlédnutí Nechutný a velmi nepravděpodobný.
Nevím, jestli to tu padlo, ale já určitě doporučuji nové filmy Star Treku. První i druhý - Into the Darkness. Na druhém zmiňovaném jsem byla 3x v kině a to nemám na filmy ve zvyku chodit do kina víckrát
A z méně známých a pro vás možná méně zajímavých, nevím, jak na tom u vás s tím mohu být, jelikož jsem tu nová - Jak ukrást Venuši. Výborná komedie s Audrey Hepburn a Peter O'Toolem
Zdar ľudia...
Ak niekto z vás vie nejaký super dokument z druhej svetovej tak nech ho sem napíše
už som ich niekoľko videl a potreboval by som ďalšie. Som proste závislí na tom období a tiež mi to dosť pomáha pri písani mojej Jednotky....
Právě jsem zhlédl filmovou minisérii HBO "Hořící keř". Mohu vřele doporučit každému, kdo má rád řemeslně dobře a objektivně zfilmované historické náměty.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já bych doporučila film V zajetí démonů každému, kdo má rád horory a pořád čeká na nějaký, který něčím vybočí z řady Hodně kvalitní zpracování obrazu a zvuku z něj dělají skvělý hororový zážitek.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.