ellvrin napsal:
že prej se tam dá vstoupit do skupiny morat tong, nebo tak nějak a to by tě prej měli pak měli vyhodit od zlodějů?
Zřejmě máš na mysli tajný spolek Morag Tong..... setkáš se s nimi při plnění jednoho z questů v rámci DLC Dragonborn.... ale nikde jsem nevyčetl, že by ses k nim mohl přidat....
No Morag Tong je známý spolek nájemných vrahů působící převážně v Morrowindu jehož součástí je i ostrov Solstheim.... Pokud jsou mé informace správné premiéru si odbyli v TES III. Z tohoto spolku vzniklo Temné Bratrstvo, které naopak působí všude krom Morrowindu....
No a Dragonborn nás přivádí na Solstheim, proto assassini z Morag Tong.....
Moc toho o nich nevím, páč já z této série hrál a hraji pouze Skyrim.....
Takže pokud tu píšu bludy, protože jsem si něco špatně vyložil..... omlouvám se.....
Upravil/a SeveruS dne 26.05.2013 22:15
Ne ty, ten co se tu ptá. Zajímalo by mě kde přišel na to že se dá vyjít z Cechu a vejít do Morag Tong.
BTW, já mám Morag Tong možná i radši než DB, páč v Morru si pokud pamatuju zabíjel stylem: Najdeš cíl -> Zabiješ cíl -> Přiběhnou stráže tě zatknout -> Ukážeš jim papír s vládním povolením pro Morag Tong zabít danou osobu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Předpokládám, že vyřešeno.
Zamykám a přesouvám do archivu.
--- - V případě jakýchkoli dotazů mne kontaktujte pomocí soukromé zprávy.
- Pokud máte dotaz ke hře, založte jej do patřičné sekce (dle platných pravidel).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.