Já se oženil s Brelyna Maryon http://elderscrol...na_Maryon. Ale nikdy jí nesundám kápě, ty její vlasy se mi nelíbí.
A manžel/ka vám nevydělává jenom když je obchodnice,jakmile se oženíte tak si otevře obchod každý.
Vzala jsem si Vilkase od Družiníků.
Pravda, je to trochu vlkodlak, ale to já taky, tak žádný stres.
Ideální manžel: bojuje, vydělává, vaří, míchá lektvary a pořád se usmívá.
Zdarec kolegové. Mám amulet a zkoušel jsem oslovit několik ženských postav. Nic nového se neotevřelo, zkoušel jsem i Lydii a taky nic. Nechápu nechápu nechápu....
A mě se musí zalíbit někdo, kdo ani nejde vzít... :/
Já to udělám úplně jinak, já si počkám na nějakej ten Creation Kit, budu se modlit, ať v něm aspoň trochu umím , nechám si svoji postavu naklonovat a vezmu si svýho klona
( Né že bych byla nějakej narcis ale... ale to manželství bude mít uplně jiný rozměry...) Teď už jen počkat na Creation, mít spoustu trpělivosti a láska zvítězí
Já sem narazil na tři, který bych si možná mohl vzít
- redguarda v jitřence, bohužel žena kováře.
- V jitřence nordka, která tam zpívá v hospodě
- Bílý průsmyk, ta žena u stánku s ovocem...
Já měl taky tu elfku z průsmyku ale pak jí zabily v jeskyni a pak mi poslali upřímnou soustrast a její majetek . A teď sem svobodnej
Po dlouhé době jsem zpět!
Tak důležité je, že si v podstatě mohu vzít koho chci. Bud´ je v seznamu, tzn. objeví se nová možnost dialogu, pokud není v seznamu, lze jej do něj přidat přes konzoli. Existuje jedna vyjímka, tou je Lydia, tu jako jediné NPC si nelze vzít. Program to prostě neumožňuje. Možna to vyřeší nový patch, uvidíme.
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Marien napsal:
Tak důležité je, že si v podstatě mohu vzít koho chci. Bud´ je v seznamu, tzn. objeví se nová možnost dialogu, pokud není v seznamu, lze jej do něj přidat přes konzoli. Existuje jedna vyjímka, tou je Lydia, tu jako jediné NPC si nelze vzít. Program to prostě neumožňuje. Možna to vyřeší nový patch, uvidíme.
Jak že se dá přidat do konzole ? Nikde jsem nenašla návod.
já už našla a díky tomu jsem si konečně vzala postavu se kterou normálně manželství není možné
zkus: otevřít pod ESC takový to, kde se zadavaj cheaty a naklikni tu postavu myší a nejdřív pro jistitu napiš cheat pro získání náklonosti player.setrelationshiprank (ted ID té postavy) 4 a pak napiš addtofaction 19809 1
Upravil/a MortuusDominus dne 29.11.2011 02:10
MortuusDominus napsal:
já už našla a díky tomu jsem si konečně vzala postavu se kterou normálně manželství není možné
zkus: otevřít pod ESC takový to, kde se zadavaj cheaty a naklikni tu postavu myší a nejdřív pro jistitu napiš cheat pro získání náklonosti setrelationshiprank (ted ID té postavy) 4 a pak napiš addtofaction 19809 1
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.