Diego: Bavili jsme se o femkách byli gurmáni diskutovali o tom jakej budu mít zkrácenej nick doporučovali klasiku atd.....
Mopi: Jo znam ale je to epic hra jak ty hraješ stealth nebo tam vlítneš s brokovnici a všechny odďeláš
Upravil/a METTALIC dne 23.05.2013 20:35
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Stealth a snažím se zabíjet co nejmíň lidí max. Omračuju a když už tak mám svou zupaaa vytuněnou pistolku co je k ničemu ale ty mody mi na nic jinýho nepasovaly a sniperku ale kdybych neměla tak málo šipek, střílím s kuší
já vždycky vemu nepřátelskou vež a jdu s ní do první linie ale to jen když mě odhalí ale to je málo kdy protože mě si všimnout je impossibru
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No to mě taky ve všech hrách kde je to možné (krom Dishonored, to mě nebavili) jsem snesly sneaky ale nepřátelský věže neberu, upřednostňuju je sejmout ručně na blízko a věž se do ventilaček nevejde
Tak to pak jo, já si to teda většinou loadnu chci mít všechno perfekto (ale prošvihla jsem jeden vedlejšák ) a tak jen sem tam vytáhnu tu zuupa pistolku na pár min
Hmm... Co se tu zas rozjelo za bezduché tlachy? Nemáte na to nějaký téma? Nerad bych, aby mi mezi těmi nicneříkajícími příspěvky uniklo něco důležitého...
Jaký bezduchý příspěvky? s tímhle přístupem se tu znova může rozjet jen zdravící kroužek a všechno ostatní se rozškatulkuje do samostatných témat. PAK trpv by tu byla nuda
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.