Jo, chce to používat aspoň trochu vlastní hlavu. To je asi (hodně) drobný pozůstatek z dob, kdy to u her bylo běžný a lidi nehráli hry jenom proto, aby se honili za šipkou na mapě...
Upravil/a Tasemnice dne 22.05.2013 20:50
Tasemnice napsal:
Jo, chce to používat aspoň trochu vlastní hlavu. To je asi (hodně) drobný pozůstatek z dob, kdy to u her bylo běžný a lidi nehráli hry jenom proto, aby se honili za šipkou na mapě...
Souhlas! Zářným příkladem může být Arcania, kde je tento způsob hraní hnán až do krajností...
A jinak, když už opravdu nevím, mrknu na strejdu Googla, a ten mi poradí
prodan napsal:
hm ut to mam nemoh sem si vsimnout toho v tom jezirku , tedka zase nevim kde mam vzit cistenou sul z nikoty .to je hroznej Q porad neco
Prostě hledej... Všechny tři ingredience tam najdeš, stejně jako jsi venku našel ty kousky hodin..... Je to Laboratoř.... : o ) Celkem slušně zásobená.....
Misky zo soľou sú rovnaké, (určite si už dáke našiel) len obsah a farba sú rôzne, tak si ich skús označiť myšou. Trocha ti pichnem: choď na poschodie a úplne dozadu.
Čo keď náhodou sa jemu páči ta stará. Ovšem kurizovať môže ak dohrá všetko do konca.
Ja som mal Seranu dokonca jeden čas za manželku. Ovšem bola veľmi neposlušná a drzá, tak som ju poslal Páááá.
Upravil/a Starec dne 23.05.2013 21:39
Starec napsal:
Čo keď náhodou sa jemu páči ta stará. Ovšem kurizovať môže ak dohrá všetko do konca.
Ja som mal Seranu dokonca jeden čas za manželku. Ovšem bola veľmi neposlušná a drzá, tak som ju poslal Páááá.
Pravdepodobne nehráš za upírov, tak ak zabiješ Seraninho otca, tak ju v dialógu požiadaš aby išla s tebou ako spoločníčka. Neskôr ju zas v dialógu, požiadaš aby sa vyliečila z upírstva. Ak už bude vyliečená, nasadíš si Marinin amulet a môžeš sa ženiť. Ako sa oženiť nájdeš tu niekde návod. Ja som si na takéto prkotiny vytvoril vlastné bat príkazy. Otvorím konzolu, kliknem na osobu, prípadne na dáky predmet a zadám bat príkaz do konzoly a stane sa tak ako je to v príkaze zakódované.
Starec napsal:
Pravdepodobne nehráš za upírov, tak ak zabiješ Seraninho otca, tak ju v dialógu požiadaš aby išla s tebou ako spoločníčka. Neskôr ju zas v dialógu, požiadaš aby sa vyliečila z upírstva. Ak už bude vyliečená, nasadíš si Marinin amulet a môžeš sa ženiť. Ako sa oženiť nájdeš tu niekde návod. Ja som si na takéto prkotiny vytvoril vlastné bat príkazy. Otvorím konzolu, kliknem na osobu, prípadne na dáky predmet a zadám bat príkaz do ko
nzoly a stane sa tak ako je to v príkaze zakódované.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.