Dámy a pánové, zjistila jsem že se dělaj ponožky s nápisem BACON
I když asi bych měla jednu ponožku GENIUS a druhou BACON a bylo by mi upa jedno že budu jak ňákej ztřeštěnej hipster s každou ponožkou jinou, prostě GENIUS BACON
Upravil/a Mopidu dne 22.05.2013 21:14
4Fan: Jsem maxihustokrutopřísný cheater nýbrž jsem si zde nacheatloval lvl 15 toho lvl 7 dole si jenom nevšímejte Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Hele já miluju tuhle konverzaci nejdřív jsou z nás gurmání a teď jsme to dopracovali nejdal na ponožky Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Kdysi bývala lepší, proto tu melu o ponožkách, po všem tom učení, Tolkienovi a klasické hudbě je to tu na mě až příliš inteligentní, tak jsem se rozhodla to zas trošku snížit
Zapomělas na femky nechtěj abych to snížil ještě trochu jen musím promyslet jak víš co radší ne na velkého Mopiho vážně nemám Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
VELKOU MOPI!!!
Kur, já jsem holka, pamatuj si to nejsem ani chlap, ani lesba, já jsem Mopidu řečená Mopi, bývalá princezna SPAMu a Mistress of dvojsmysly a tyhle tituly jsem nepoužila pěkně dlouho taky zakladatelka chatu a všech dalších nožných věcí
METTALIC napsal:
Všichni ti věříme máš plnou podporu celýho fora teda až na toho kreténa co udělal jak Ligos trefně nazval 50 důvodů proč nesnáším Skyrim a ne neni to Vávra
Mike a všichni Pandokoalofilové: Pandy jsou epic dokud nenarazíš na tuhle
Panda zlobí
Ligos:
Místo učení jsem pařil Gothic dlouho do noci, tehdá ta hra frčela
Jé, to je epic to video s pandou. Takovej výraz
Ligos napsal:
HEJ, ty reklamy s pandou jsou boží! Chvilkami, jako vystřižený z hororu.
Viď? Souhlasím s tebou, Ligosi Spravedlivý, etc. etc. *)
*) Pořád z toho nemůžu, prej, "mě můžeš klidně říkat Ligos Spravedlivý"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.