Pokud ta 3 přísada má nějáký další učinek tak ti to může uplně změnit strukturu lektvaru dám příklad ale ten recept neni pravdivý vezmeš smrtničku a tu smícháš s rulíkem tak ti vznikne třeba lektvar silné many a když přidáš nirnský kořen a ten má v učincích jedovatost tak ti z toho vznikne silný jed ubírání many
Hlavně ty recepty co jsem napsal neber vážně jsou to jen příkladyZapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Pokud máš dostatek času a přísad, doporučuju pohrát si s Alchymistickým stolečkem.... Kombinuj různé přísady..... některé lektvary a jedy se pak dají prodávat za těžký prachy..... na alchymistických výrobcích se dá hóóóódně slušně vydělávat, obzvlášť když si přísady prostě zadáčo sbíráš po celém Skyrimu.... bezva byznys..... já už jsem nějakou dobu milionář, i když nejen díky alchymii, jsem i velmi zručný kovář Jo a taky doporučuju přísady ochutnávat......
Upravil/a SeveruS dne 21.05.2013 19:25
Předpokládám, že vyřešeno.
Zamykám a přesouvám do archivu.
--- - V případě jakýchkoli dotazů mne kontaktujte pomocí soukromé zprávy.
- Pokud máte dotaz ke hře, založte jej do patřičné sekce (dle platných pravidel).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.