Zase inteligence z jejich strany
Bojují proto, aby byly zrovnoprávněny s muži a i proti tomu aby byly v domácnosti a najednou to otočili
Upravil/a Leneren dne 20.05.2013 21:45
Takže, kdo říkal, že feministky nemají mozek měl pravdu.Člověk se snaží apelovat na její rozum a ona, ho pošle dop***** s tím, že recese a demence jsou vulgarity.
Já to vzdávám
Lidi zase jsem to někde viděl ale už nwm kde ale když to vidim tak se strašně rozřehtam
Jak je tohle video
V ideo
Tak to rozsekal ten koment: Nwm co říkáš ale ošukal bych tě
Upravil/a METTALIC dne 20.05.2013 22:23
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mopidu napsal:
Tady je menší komplikace
jak jistě vidíš, jsem z dwemerskýho kovu
Nevadí, mikrovlnce se taky nevnucuju
Na mikrovlnky bacha, v Mexicu jí šváby a v číně kobylky, tak možná ňáký zvrácený idniánský kmen (který vlastní mikrovlnku) jí tasemnice poté co jsem viděla uvařenýho ježka mě už nic nepřekvapí
Upravil/a Mopidu dne 20.05.2013 22:39
Tasemnice se jedí jenom jako larvy Motolice se jedí i dospělé- na severu USA se motolici obrovský (u jelenů) říká "malá játra" a prý je to nejchutnější část jelenovitý zvěře Akorát s tou mikrovlnkou to vidím bledě
Kobylky jsem už měla, šváby ještě ne..
Upravil/a Tasemnice dne 20.05.2013 22:45
METTALIC napsal:
Poďme to všechno ochutnat ale já to nepřipravuju
Tak až si něco přivezu z nějaký tropický expedice, vytvoříme gastrokroužek Budeme mít o čem vyprávět vnoučatům. Já jsem pro zkusit všechno kromě tarantule v rohlíku.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.