nagasadowcz napsal:
@Ligos: A to říkáš jen v legraci a nadsázce, nebo této konspiraci opravdu věříš? Nebo něco mezi tím?
Mno, vskutku něco mezi tím.
Ne, že bych věřil, že za každým rohem číhá iluminát, ale že existují určité utajované spolky, snažící ovlivňovat chod světa (ekonomická situace, uměle vyvolané krize, nelegální testování chemických látek na živých tvorech, utajování vojenských i jiných technologií, apod...) tomu bych i věřil...
@Mike: Tak to jsem rád Já si zase dopřál další výlet na kole a den za chvíli zakončený nejlepším pivem, co jsem pil, a nejlepšíma tvarůžkama, co jsem jedl. Díky za svinovskou hospodu "U Slunce"
@Len: To ses tam regnul tolikrát, nebo ses ještě neregnul a nevíš, který nick si dát? BTW, to si jako někdo fakt myslí, že ty feministky nejsou recese? Vždyť ta "Libuše" tam má fotku jedné mimozemšťanky z hvězdné flotily Aštara Šerana a další o GTA tvrdí, že to je dokumentární seriál o "pyjatcích"
@Ligos: Jasně. Tak to je zlatá střední cesta a tu já vždycky schvaluju, přestože v tomto případě spíš věřím něčemu jinému.
Následuje Nagova krátká esej o tajných spolcích a chodu světa
Řekl bych, že pravda je mnohem prostší a střízlivější, o to ale taky děsivější. Tato představa tajných spolků řídících běh světa mi připadá příliš romantická na to, aby to byla skutečnost. Důvod? Představme si skupinu velmi mocných lidí, kteří se kvůli získání ještě většího majetku a moci snaží kontrolovat běh dějin. Takovýto spolek by dle mého musel nutně ztroskotat z toho důvodu, že tak ambiciózní lidé by zkrátka nedovedli efektivně spolupracovat, ale spíš by mezi nimi vznikly vnitřní rozepře a rozbroje. To by vedlo k zániku spolku. Popřípadě by mohli být sjednoceni nějakým mocným společným aspektem, jako např. vírou - jenže to by byla sekta plná fanatiků se zamlženým rozumem, kteří se spíš než k decentním a těžko vystopovatelným intrikám ve špičkové světové politice uchylují k násilí a teroru. Dle mého názoru je tedy svět ovládán nekontrolovatelnou a neviditelnou rukou trhu - mocní magnáti přímo ovlivňují ekonomiku, čímž nepřímo ovlivňují politiku a ta pak přímo ovlivňuje chod lidského světa.
Upravil/a nagasadowcz dne 20.05.2013 19:18
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: Tak to jsem rád Já si zase dopřál další výlet na kole a den za chvíli zakončený nejlepším pivem, co jsem pil, a nejlepšíma tvarůžkama, co jsem jedl. Díky za svinovskou hospodu "U Slunce"
@Len: To ses tam regnul tolikrát, nebo ses ještě neregnul a nevíš, který nick si dát? BTW, to si jako někdo fakt myslí, že ty feministky nejsou recese? Vždyť ta "Libuše" tam má fotku jedné mimozemšťanky z hvězdné flotily Aštara Šerana a další o GTA tvrdí, že to je dokumentární seriál o "pyjatcích"
@Ligos: Jasně. Tak to je zlatá střední cesta a tu já vždycky schvaluju, přestože v tomto případě spíš věřím něčemu jinému.
Následuje Nagova krátká esej o tajných spolcích a chodu světa
Řekl bych, že pravda je mnohem prostší a střízlivější, o to ale taky děsivější. Tato představa tajných spolků řídících běh světa mi připadá příliš romantická na to, aby to byla skutečnost. Důvod? Představme si skupinu velmi mocných lidí, kteří se kvůli získání ještě většího majetku a moci snaží kontrolovat běh dějin. Takovýto spolek by dle mého musel nutně ztroskotat z toho důvodu, že tak ambiciózní lidé by zkrátka nedovedli efektivně spolupracovat, ale spíš by mezi nimi vznikly vnitřní rozepře a rozbroje. To by vedlo k zániku spolku. Popřípadě by mohli být sjednoceni nějakým mocným společným aspektem, jako např. vírou - jenže to by byla sekta plná fanatiků se zamlženým rozumem, kteří se spíš než k decentním a těžko vystopovatelným intrikám ve špičkové světové politice uchylují k násilí a teroru. Dle mého názoru je tedy svět ovládán nekontrolovatelnou a neviditelnou rukou trhu - mocní magnáti přímo ovlivňují ekonomiku, čímž nepřímo ovlivňují politiku a ta pak přímo ovlivňuje chod lidského světa.
Hele ty tvarůžku!!! Já makám a ty se poflakuješ po hospodách. Ale ne, to musel být krásný výlet!
Jinak, k iluminátům atd. ... viděl jsem docela fajn "dokument" či jak to nazval a sice "Secret of the one dollar bill" (čili Tajemství jednodolarové bankovky)
Video
Říkám, mám ke konspiračním teoriím vlažný vztah, nicméně, neskutečně mě baví se o ně zajímat (což neznamená, že jim bezmezně věřím ) ...
Že tasemnice taky si říkam. Hele tohle je FB jedný adminky https://www.faceb...onecna.585Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
jj nej je ten status jak říká že má něco na průduškách a že má podezření že je to mužský utok a někdo na to odpověděl že tam má sperma
doufam že se z vás nestanou šílený femky TASEMNICE A MOPI
Upravil/a METTALIC dne 20.05.2013 21:24
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
A co já? Na mě se zapomíná? já se teď stanu femkou jen abych tě naučila nezapomínat že jsem taky holka ale asi bych to vydržela jen max. Čtyři hodiny
Upravil/a Mopidu dne 20.05.2013 21:17
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.