Tak to jedno dlouhý Ečkový (to je tón ) loooooooooool, jak tak koukám je to tam plný trollů, ale měli jste pravdu, je to sranda (jen ať si nezapínaj pás v autě tenhle člověk se feministek tak snadno nezbaví )
Tak tohle jsem fakt neměl sílu ani dokoukat... Proč to sem dáváš?
Aniž bych chtěl nějak zlehčovat problémy či je přehlížet, zde se máme bavit. Místo toho se teď cítím naprosto příšerně, díky...
Ligos napsal:
Tak tohle jsem fakt neměl sílu ani dokoukat... Proč to sem dáváš?
Aniž bych chtěl nějak zlehčovat problémy či je přehlížet, zde se máme bavit. Místo toho se teď cítím naprosto příšerně, díky...
Júj, no, nevím, nějak mi to nedalo se nepodělit... i když tedy - na ten spoiler klikat jen na vlastní nebezpečí. Mě z toho bylo taky neskutečně... blbě. A prohloubila se má antipatie vůči komunistickému (ale i jinému totalitnímu) režimu.
Jinak, pro zlepšení nálady Ligosi Spravedlivý etc. etc.
Ale, přece bys nezabil nevinného medvídka Pú a jeho přátele! ... tak jo, ouká, to je dobře, že se ti vrátila dobrá nálada ó Ligosi Spravedlivý, etc. etc.
Tasemnice napsal:
Ten obrázek je jasnej fake. Íjáček se usmívá.
Len:Jsem dal updatovat Zaklínače zbývá 40 minut kua jinak víc se o tom mužeš dočíst zde http://redkit.cdp...c=download
PS:Já se už těšim Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Ligos napsal:
Mimochem, zítra si jdu vyzvednout onen automatický PC techtle mechtlemat s Windows 8, a celkem se toho bojím. Než se s tím zas naučím, to bude něco...
Jsem dobrá duše, a proto ti v případě jakýchkoli potíží rád poradím, stačí mi napsat péemku a pro jistotu mě na ní tady upozornit. Ale problémy přes péem, je to jistější, co se týče odpovědí, inu, však víš, jak to tu je s kativitou. Když se ptáš, "naspamí" se tu sto stran. Jinak, držím palec, aby se ti PC líbil.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.