Whirt: Jenže v obchodech nejde ukládat
Ale to je jedno, protože když jsem tam teď byl, zkusil jsem něco ukrást, a vida, ukradl jsem magický předmět kterej by mi jinak prodal za 22 000 !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Len:Dik I Download
PS:Já si musim pořídit ten slavnej exoskeleton jen nechci vidět prachy za udržbu :D:D
Upravil/a METTALIC dne 12.05.2013 16:46
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Yeah! Já jsem ten předmět dokonce ukrad dvakrát, a ještě lektvar levitace a předmět za 5 táců!
Asi se vyplatily ty bodíky co jsem na začátku hry dával do Luck Tohle mi dává nápad... jdu vykrást celou Jitřenku (Dawnstar) !
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mettalic: Co ? To se mi nechce celý točit, ale zajímavý by to určitě bylo Normálně se vloupu do domu a tam jsou minotauři a ghůlové Nevím jestli panička je zoofilka a nekrofilka a nebo co XVI...............................................................[Dcery Nebes]
BadWolf napsal:
Whirt: Jenže v obchodech nejde ukládat
Ale to je jedno, protože když jsem tam teď byl, zkusil jsem něco ukrást, a vida, ukradl jsem magický předmět kterej by mi jinak prodal za 22 000 !
Pokud vím, tak nejde ukládat v hospodě, kovárně, ale v cechu mágů by to jít mělo.
Ligos napsal:
Hele lidi, taky nechci rejpat, ale souhlasím s Elderem... Proč se o tom nebavíte v tématu, který je pro to určený?
OK, dobře, asi bude lepší, když se to přesune do pokecu o Areně.
Lidi! Taktický přesun!
Upravil/a Whirt dne 12.05.2013 16:56
Naga, náš starý dobrý bášník Až budem jako dědečkové sedět nad Windows 300 a snažit se na tom rozject Morr, ale nepůjde to a budem proto smutný, Naga nám zarecituje básničku a při tom mu vypadně protéza... Hmm, ani nevím co a proč jsem řekl XVI...............................................................[Dcery Nebes]
BadWolf napsal:
Naga, náš starý dobrý bášník Až budem jako dědečkové sedět nad Windows 300 a snažit se na tom rozject Morr, ale nepůjde to a budem proto smutný, Naga nám zarecituje básničku a při tom mu vypadně protéza... Hmm, ani nevím co a proč jsem řekl
To je fuk, co jsi řekl, já se při tom alespoň zasmál.
nagasadowcz napsal:
Ligos má dnes narozeniny
a my máme přání jediný:
hodně štěstí, hodně zdraví,
hlavně peňauze!
Ligos napsal:
Wau, ani bych si toho nevšiml! To to uteklo!
Jinak, to označení "Spravedlivý" byla tuším odezva na něco Lenovi, ale už přesně nevím...
A jelikož tu jsem tedy již druhým rokem, zasloužíte si malé kouzelné představení od našeho fórového mága:
Možná přijde i kouzelník:
Drahý Ligosi Spravedlivý, dovolil jsem tě zapsat do toho nejlegendárnějšího tématu zdejšího fóra a sice do hlášek z fóra, resp. vepsat ti tam takové... hm... takovou gratulaci, inu, podívej se sám!
Hmm, helemese, tak jsem narazil v Areně na hádanku a odpověď jsem věděl, protože jsem na tu hádanku už jednou odpověď hledal protože čirou náhodou je úplně stejná (doslova a do písmene) hádanka v Oblivionu
A dávám to sem... abyste to věděli XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Prostě mě vyloženě baví projíždět tudlectu konverzaci a číst, o čem se debatovalo před týdnem, měsícem, před dvěma...
Ligos napsal:
Hej, dneska se tu neobjevila zatím ani jedna zpráva? To musím napravit.... Ale co mám napsat?
Už vím: KRLEŠ!
EDIT: (22:00hod)- Dobrá, protože se již nikdo neúčastní nekonečné konverzace, prohlašuji se tímto UZURPÁTOREM tohoto tématu. Pokloňte se před Ligosem, mocným vládcem Nekonečné konverzace!
Mike napsal:
nagasadowcz napsal:
@hRDLA: Mladá sice je, ale že by jí ještě nebylo 15, to silně pochybuju
hRDLA napsal:
Víš jak to dneska chodí, vypadají o deset let starší
nagasadowcz napsal:
@hRDLA: Chceš mi říct, že mě vzrušila sedmiletá holčička?! To snad ne!
hRDLA napsal:
Vim já, jak to je s tebou špatný?
Plomiň Nago, já tě nechtěl ulazit
Ou, co to tu vedete za diskuze? Jinak, ahojte.
nagasadowcz napsal:
@Mike: Upe normální, ne? Nazdárek, bro.
Co se Ligose Spravedlivého týče, tak: (str. 225)
Ligos napsal:
NO TOHLE? Okamžitě ten obrázek smaž, nebo si mě nepřej!
Zrovna jsem docvičil na housle, přijdu sem a co to nevidím? FUJ! HANBA! KRLEŠ!
Leneren napsal:
Věř mi, že jsem nechtěl nikoho pohoršit.A pokud ti to vadí smažu to.
Ligos napsal:
Ou, možná jsem měl ještě za toho tasmánskýho čerta dát tento emotikon, aby bylo vše jasné:
Leneren napsal:
Ligos napsal:
Ou, možná jsem měl ještě za toho tasmánskýho čerta dát tento emotikon, aby bylo vše jasné:
No tohle!To jsem od tebe nečekal Ligosi.Zklamal jsi mé představy o tobě jako spravedlivém a hodném člověk
Ligos napsal:
Pche, spravedlivějšího bys nenašel!
Vlastně mi můžeš říkat Ligos Spravedlivý. Krleš!
nagasadowcz napsal:
Co?! Jaký obrázek- CO?!
Ligos napsal:
Hmm, Len ten obrázek vymazal. Je vidět, že ze mě má respekt.
nagasadowcz napsal:
Lene, dej to zpátky, já to chci vidět. Usama s houslema, to se nevidí každý den Pěkně prosím
Leneren napsal:
Ligos napsal:
Hmm, Len ten obrázek vymazal. Je vidět, že ze mě má respekt.
Ani ne respekt, ale myslel jsem, že tě to pobouřilo
nagasadowcz napsal:
Lene, dej to zpátky, já to chci vidět. Usama s houslema, to se nevidí každý den Pěkně prosím
To mělo vyjadřovat "já nic, já muzikant"
(Já nic, já muzikant by Usáma Bin Ládin)
EldeR napsal:
Leneren napsal:
(Já nic, já muzikant by Usáma Bin Ládin)
Pěkná fotečka ....
nagasadowcz napsal:
@Len: Je to milá momentka, která ukazuje, že to byl v první řadě taky jenom člověk
Našla jsem ultramegaepický video.
Když jsem se chtěla znova podívat na Deus Ex trailer, trochu jsem se přetapla (tap, to je jako klik, jen na dotykovým displayi ) a pustila tohle.
Nevím jestli to lidstvo za těch 14 let dá, ale jestli jo, bylo by to epický
Jdu hrát Obl (nebo možná Morr? nebo Dishonored ? Nebo... ne, asi fakt Obl I když možná Dagg... ) a Miku, o jaký holce se to tam hRDLA s Nagou bavili ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.