Jasný no .Tak hezky se ty dungy rabujou
PS:Tyhle hateři Skyrimu mě už se*ou nedávno my kámoš řekl ještě pořád Skyrim mě to přijde jako kravina a když jsem se ho zeptal co je podle něj pořádná hra odpověděl Metin Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Jj, dungeony se pěkne rabujou, dokud tě tam nezabíjej Což se stává nepříjemně často XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Leneren napsal:
Jo vážně nejsem moc zběhlý dokonce jsem si neuvědomil o dělá např. bracelet
Pokud se nemýlím, tak náramky by měli být většinou magií očarované věci (modré písmo) a pokud máte očarovanou věc, tak musíte zjistit její účinky v mages guildu, aby jste ji mohli používat - může to být v podstatě jakékoliv očarování - od levitace po ohnivé koule.
Whirte, Whirt, konečně jsem je zabil, zabil jsem už 7 Ice Golemů !
BTW, při hraní Areny mě něco napadlo:
Skyrim lvl 10 - "Cože, už?"
Oblivion lvl 10 - "Not bad :C"
Morrowind lvl 10 - "Whoo."
Arena, Dagg lvl 10 - (představte si bojovníka klečícího na zemi, celýho zakrvácenýho a vylézají mu vnitřnosti, jo a Dagg se asi počítá jen na vyšší obtížnost) "C..Cože? Jak, jak jsem to vůbec přežil?!"
BTW, už mám lvl 12 !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Wow! Už mám kouzelnej pásek (ten co zrovna nosím dává Inteligenci +10, jinej dává +10 Endurance a ten poslední myslím -3 AR), kouzelnej štítek co jsem koupil (Agility +10), nějakej náramek (-2 k AR a pak mám jeden co dává +10 Personality), ale teď jsem za dveřma s hádankou (první kterou jsem uhád bez nápovědy ) našel nákrčník kterej dává -5 AR
Upravil/a BadWolf dne 12.05.2013 13:32
Jakožto člověk co nevyšel z 1. dungeonu se vám klaním někdy mě to naučíte (prostě mě nejde ten combat system, nestíhám hýbat obrazovkou a zároveň mlátit )
Mettalic: Nope Takhle jsem zkoušel ve Skyrimu dojít k Jícnu Světa... šel jsem dlouho a ta hora byla pořád stejně daleko
Mopidu: Naco hýbat obrazovkou?
EDIT: Kuj, zase mi nejde sebrat věc ze země, ale tu tabulku potřebuju pro Q
Upravil/a BadWolf dne 12.05.2013 13:40
BadWolf napsal:
Whirte, Whirt, konečně jsem je zabil, zabil jsem už 7 Ice Golemů !
BTW, při hraní Areny mě něco napadlo:
Skyrim lvl 10 - "Cože, už?"
Oblivion lvl 10 - "Not bad :C"
Morrowind lvl 10 - "Whoo."
Arena, Dagg lvl 10 - (představte si bojovníka klečícího na zemi, celýho zakrvácenýho a vylézají mu vnitřnosti, jo a Dagg se asi počítá jen na vyšší obtížnost) "C..Cože? Jak, jak jsem to vůbec přežil?!"
BTW, už mám lvl 12 !
Good job. Jinak v Areně se opravdu leveluje pomaleji, ale většinou jde o věci a schopnosti co máš u sebe
METTALIC napsal:
Jsem v Morru a před sebou vidim sobku jde tam dojít nebo to je jen kulisa ?
Mopidu napsal:
Jakožto člověk co nevyšel z 1. dungeonu se vám klaním někdy mě to naučíte (prostě mě nejde ten combat system, nestíhám hýbat obrazovkou a zároveň mlátit )
Proč hýbat obrazovkou? Stačí se na nepřítele otočit, případně ustupovat či postupovat.
Já vám to řeknu jak by to řekla moje předchozí postava, můj válečník:
"Čo? Jaký točení? Přece se nebudu točit jak tamtrdlík, ne? To radši vezmu svoji nabroušenou katanu a ukážu tý věci ať je to co je to jak u nás ve Skyrimu kastrujeme psiska."
Mňo, tak jsem zabrousil do své poslední partie Areny a koukám, že jsou tam starší savy a vůbec netuším, kam jsem si dal opravit svoji úžasnou Ebony blade, která se v boji hodila víc než lektvary na obnovu zdraví... Mám tam jakési kladivo, které mi vůbec nic neříká
Hýbání obrazovkou je myšleno jako rozhlížení se, nestíhám otočit hlavou tak abych zaměřila nepřítele, hlavně proto že nevím odkud na mě útočí a tak se akorát motám jak prase v kole abych našla co že to do mě mlátí
BadWolf napsal:
Není to Volendrung ? To asi ne BTW, víš že máš děsně nordský jméno ?
Jop, vím Já jsem totiž té postavě vymyslel velice zajímavou historii.
EDIT: Není to Volendrung, je to obyčejné kladivo, ale netuším proč bojuju s kladivem, když dávám přednost mečům a to ještě jednoručním
Mopidu napsal:
Hýbání obrazovkou je myšleno jako rozhlížení se, nestíhám otočit hlavou tak abych zaměřila nepřítele, hlavně proto že nevím odkud na mě útočí a tak se akorát motám jak prase v kole abych našla co že to do mě mlátí
Já se otočím jednoduše kolem dokola a až na nepřítele narazím, tak útočím... Nevím co je na tom tak složitého. Do té doby tě nezabije, pokud není zrovna nějaký silák
Upravil/a Whirt dne 12.05.2013 14:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.