Nago, z vlastní zkušenosti ti radím:
Vezmi si těžký brnění a dej si ten perk na větší dmg pěstma podle toho jak dobrý máš těžký rukavice. Pak si vyskill enchanting a smithing, čorni ty rukavice u Thieves guild (ty na mlácení, má je tam jeden týpek co ho zabiješ), odenchantuj je a dej si enchant na ňáký těžký. Chvilku to trvá, ale pak se dá takhle hrát i na Master
Naga - právě, že ani ne - odpovídala jsem poklidně, mírumilovně a přirozeně ale co jsem pak koukala na videa co ten free wrestling přesně je, tak proč ne, vypadá to dost budu to možná muset prubnout
Mike - jsou situace, kdy buď člověk nemá slov. Nebo tam hmmmm hmmmm pasuje tak dokonale....
----
A argoniáni jsou náhodou pěkná rasa. Nebejt v TES Dunmeři, asi hraju za ještěrky
No, já ten bojovej nedělal, byl na mě moc dlouhej Ale myslím že by mi vyšlo pillowjutsu
MortuusDominus: Konečně někdo kdo má rád Argoniany !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Naga: Zombofobie Jinak zkusil jsem ten kvíz Elder Scrolls a vyšel mi překvapivě ........................Dunmer,Temný Elf,Drow
řikejte mu jak chcete
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Doufám, že mumie Mopi má ráda, páč jsem Mumie a Mumie byl také první "hororový" film jaký jsem kdy viděl. Popravdě jsem si právě kvůli mumii říkal, že horory asi nejsou tak strašidelné. Vlastně to byla spíš komedie
Mimochodem mám tu jeden z testů určené spíše pro Whoviany - Který Doktorův společník by jste byli? http://www.bbcame...n-are-you/
Můj výsledek:
Cože ?! Mě vyšlo že jsem Rose I když, u jedný otázky u který jsem si fakt nebyl jistej, tak kdybych tam dal to druhý tak jsem Amy. Takže jsem Amy-Rose
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No ve své podstatě jsou si Amy i Rose v celku podobní. Aspoň mi to tak připadá.
něco, co dám radší do spoileru
Jinak musím říct, že jsem Donnu očekával, nevím proč, ale říkal jsem si, že by ke mě asi nejvíc sedla... Fakt nejsem jako Rory, abych pořád někde čekal a umíral
Upravil/a Whirt dne 10.05.2013 17:31
Však Donna je taky borka. Být nejdůležitější osobou ve vesmíru, ať už na jakkoliv velký moment, je celkem úspěch
Ještě pár lidí a budeme tu mít kompletní seskupení
Donna byla super, to je fakt! Dneska jsem jel v tramvaji s ženskou, co byla její mladší a štíhlejší verze. Bylo to velice cool, ale když mi došlo, že ji očumuju, začal jsem raději koukat z okna...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.