Jasný můj problém je že jsem nejdřív hrál hru a přitom jsem sice četl zaklínače ale to byli pouze ty povídky a tam Triss myslim nebyla...... možná byla ale to se mi už vykouřilo z palice
celej příběh o Ciri atd.. jsem četl až jsem dohrál hru Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
EldeR: No vida, to už máme kněžku, upíra, chlápka přes pasti, nekromanta, řemeslníka a taktika, to už můžem vytáhnout do války
V tom testíku je asi spousta kombinací Škoda že nefunguje odkaz na ten testík s barvičkama. Ho zkusím vygooglit.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Jj, říkám vám, že Whirt se pustil do Skyrimu Trochu mi to přípomíná mě na začátku loňskýho roku, to jsem pařil pořád a tak hodně, že se mi jednou i stalo že jsem u Skyrimu usnul BTW, když se podívate na Steam tak tam uvidíte Whirta hrát Skyrim, teda pokud zrovna nespí, nejí nebo se nesnaží zachovat své duševní zdraví .
BTW, to dnešní Google logo je hustý
Steam nemám, takže táák...
JJ, je.
EldeR napsal:
No tak sem taky neodolal drobnýmu testíku
Ták, zkouším sepsat Beta přihlášku do TESO... hmm... asi ji neodešlu, i když možná Sem nikdy nic nebetastoval, a navíc mi není ještě ani 15 Ale tak za pokus to stojí, ne ?
Tak nic, má mi být 18 Kašlu na to, lhát jim nechci
Upravil/a BadWolf dne 08.05.2013 12:34
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
EldeR: No vida, to už máme kněžku, upíra, chlápka přes pasti, nekromanta, řemeslníka a taktika, to už můžem vytáhnout do války
V tom testíku je asi spousta kombinací Škoda že nefunguje odkaz na ten testík s barvičkama. Ho zkusím vygooglit.
No, škoda, rád bych si jej udělal... A propos, nezaložíme na tyhle různé testíky topic? Třeba se to chytlo...
Výsledky: (ať je to pohromadě, kdyby někdo chtěl zakládat new topic)
Mike
METTALIC
Ligos
Bad Wolf
MortuusDominus
EldeR
Naga
hRDLA
Hele a tady je přehled všeho, co vám může z toho testu vypadnout:
Toho je docela hodně hej jen tak náhodou právě se se*u s upírem ve stalkeru nevíte jak ho rychle zabít napadlo mě hodit si granát pod nohy a utect zjistil jsem že to není moc good plán Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
nagasadowcz napsal:
Já už to jednou dělal, ale nepamatuju si, co mi vyšlo. Nejspíš Magician, ale nevím, nevím. A jelikož se mi to nechce hledat, jdu si to udělat znova
Tak mi vyšlo tentokrát toto:
Hohoho, a vidíš, to se k tobě taky hodí.
- Hej, Whirte, když si to tu prohlížíš, tak taky něco napiš.
Mike: Toto je typický příklad koko*a že mam 3 cm dlouhý pero
PS:Já se nemůžu přestat smátZapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
METTALIC napsal:
Toho je docela hodně hej jen tak náhodou právě se se*u s upírem ve stalkeru nevíte jak ho rychle zabít napadlo mě hodit si granát pod nohy a utect zjistil jsem že to není moc good plán
Špatný plán .Já si většinou stoupnu zády k překážce, přikrčím se a číhám
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.