Jen taková malá rada Pokud vás deprimuje otevírání zámků kort těch těžkých,tak doporučuji nedokončovtt poslední úkol za temné bratrstvo a ten paklíč si nechat.
Není to Temné Bratrstvo ale Zlodějskej cech.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Je to celkem sranda se trápit s těmi zámky, když nemáte vylepšené "páčení zámků"... nejvíc jsem zlomil asi 20 paklíčů , ale jinak běžně max. 5 u nejtěžších zámků.
já ten mod mám a nemůžu si ho vynachválit. Ano, je to cheat, ale jelikož nehraju za zloděje tak mě to netrápí. Jsem s myší nešikovnej a tak mi pohybování o milimetr sem-tam nijak zábavný nepřišel.
Hrám za zlodeja. Do otvárania zámkov som investoval 2 talenty a veľmi toho ľutujem. Je to zbytočnosť. Bežne mám u seba 300-350 pakľúčov (takže Sceleton key je zbytočnosť, kdežto byť 2 min. neviditeľný ako vrodená vlastnosť po jeho vrátení nie je k zahodeniu) a najťažšie zámky otváram na cca 10-20 pokusov, ako sa zadarí. Beriem to ako celkom zaujímavú minihru a páči sa mi to viac ako v Oblivione, asi preto, že som si na to zvykol z Falloutu a tak nejak už viem ako nato.
no, já mám prsten vyháčkování a ten nasadím vždycky než páčím + ještě mám u sebe masku Krosis. dost to pomáhá, stačí s sebou mít takových 100 šperháků v průměru a člověk je takhle vybavený v pohodě. tuším že mám lvl nějak 40-50 ve vyháčkování a určitě bych do toho talenty neinvestoval. to spíš plížení se hodí
Lunthatcoss napsal:
Rád dohraji komplet hru takže sem ho vratil.. a otevírám bez větších problémů jakkýkoliv zámek i bez super paklíče
Přesně.. na začátku hry mi to teda moc nešlo.. ale postupem času získáš ten cit pro to otevírání..
PS: rozhodně je to lepší než ve Fallout3 to hackovani počítačů... doteď jsem to pořádně nepobral
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.