Ahoj,nevíte někdo,jestli se dají vyrábět šípy? Mám elfský luk a chtěl bych k němu mít i elfské šípy.Prodejci nabízejí hlavně ocelové,ale elfské hodně pomálu..
Pls mužete mi někdo poradit jak tenhle m'od mám stáhnout když kliknu na download tak chvili se stranka nacita a pak se nic neděje,ani kdyz pouziju odkaz, pokud mi nezačne automatický stahování, díky
bohužel ano, nicméně i ten mód je limitován tvým kovářstvím .. pokud chceš orkské šípy musíš mít orkskou kovařinu, a až ji budeš mít tak se ti začnou oběvovat i orkské setovky u prodejců .. je to začarovanej kruh
ja mam 2615 sipu ze zeleznim hrotem sbiram je pocelem skyrimu ale nekupujuje a le vetsinou pouzivam deadricky sipy falmeri a skleneny a nekdy sipy zprisahlych
V nových patchích se dají šípy i vyrobit normálně třeba u nějaké kovárny, ale potřebuješ na to elfský materiál, + dřevo.
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.