Ahoj.
Dělám q Věštec za upíry. Jsem s upírkou Saranou u "Dexion Evikus" bariéra je už zničená a mám úkol "Použij na kněze Bekyně svojí schopnost svodu". V tomto bodu jsem se zasekl. Stojím u něj a už jsem použil snad všecko co mám u sebe a ani jsem ten svod nenašel.
Díky za pomoc.
NeWix napsal:
Ahoj.
Dělám q Věštec za upíry. Jsem s upírkou Saranou u "Dexion Evikus" bariéra je už zničená a mám úkol "Použij na kněze Bekyně svojí schopnost svodu". V tomto bodu jsem se zasekl. Stojím u něj a už jsem použil snad všecko co mám u sebe a ani jsem ten svod nenašel.
Díky za pomoc.
Je to jedna ze schopností, které získáš, když se staneš upírem. Pokud se nepletu, najdeš ji mezi kouzlama, jako vrozenou schopnost.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Avšak nezískáš ji hned, ale po nějaké době hladovění (tzn. - nesmíš se napít krve) - takže pokud onu schopnost zatím nemáš, musíš čekat (zpravidla jeden herní den).
Používá se stejně, jako řev, není to kouzlo "do ruky"... Po "aplikování" svodu pak s obětí normálně promluv (defaultně klávesa "E") a budeš mít na výběr - "oslovit" nebo "nakrmit se".
- Příště prosím zvol takový název, který ihned bude vypovídat o problému - např. "jak použít upíří svod"...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.