Prosim o pomoc.Mam verzi LE a zacal jsem hrat v Anglictine, ale chtel bych si to zmenit na cestinu.Ve Steamu v nastaveni cestina neni.Je nejaka moznost jak ziskat ceskou lokalizaci? Diky za odpoved
No.Ja to kupoval pres internet.Nasel jsem si Skyrim v cestine, stahnul a teprve po stazeni jsem resil cestinu a mrknul jsem na popis produktu.A ejhle....lokalizace Anglicke titulky.To je tak kdyz se dela neco narychlo.Anglicky bych to mozna dal, ale chci si to uzit a nechci kupovat novou hru. Tak premyslim jak to udelat
Takže říkáš, že na Steam - vlastnosti skyrimu - jazyk, češtinu nemáš?
No mohl bys to vyřešit tak, že by sis ji odněkud stáhl a nainstaloval zvlášť. Jinak ti nic jinýho nezbejvá.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mám staženou češtinu do Maxe trojky a šlape to v pohodě.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Chyby by to nemalo prečo hádzať, aj ja mám túto, dokonca je tam aj čeština pre všetky DLC-čka a máš to aj pre najnovší patch 1.9.32.08. (steam by ti tento patch mal automaticky updatovať) Ovšem maličkú chybu to má, autor bol taký lenivý a nepreložil to komplet. Totiž niektoré hostince, domy majú pôvodné názvy v engliš, ale to je v pohode. Tak vyskúšaj a uvidíš, v najhoršom to odinštaluješ.
Uložto URL: http://www.ulozto...-8-dlc-rar
Upravil/a Starec dne 17.01.2014 14:49
Sorry, už som to niekde tu čítal, ale nemám v hlave PC a koniec koncom to nie je riešenie. Názov šmajlov môže ostať , prípadne aký význam mu dáš, ale skratky sa dajú jednoducho zmeniť na také znaky, aby sa nezhodovali zo zadaným textom. Je to síce troška makačka, viem bo mám vlastný server, ovšem pri troche snahy to ide.
Dík za nakopnutie a pripomenutie. Skúsim to opraviť.
Upravil/a Starec dne 17.01.2014 15:00
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.