Tedy, protože jsem dostal jednak podnět a samotnému mi to taky nedalo, zakládám toto téma pro Vaši tvorbu (Whirtosovy kresby, Nagovy hudební pokusy, Mortuusiny kresbičky, atd. atd. ) tak, aby se neztratila úplně v hlubinách nekonečných konverzací a... a tak. Tedy, vkládejte, postujte a nejmenovanému uživateli děkuji za nápad.
Jej Mě se nechtělo pro moji tvorbu zakládat nějaké nové téma a to hned z několika důvodů, ale tak, když nás tu bude víc, tak to bude lepší a pestřejší a aspoň se na nás nikdy nezapomene. Zajímalo by mě však, kdo tím nejmenovaným uživatelem je.
Každopádně pro začátek sem hodím své nedávné výtvory, které jsem v Nekonečné postoval
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jen malá ochutnávka toho, co vás o víkendu začne zaplavovat v tunách - tohle byl jen experiment, takže strip nemá další rámeček. Aspoň vás trochu navnadím Mimochodem - po dlouhé době používám tuž a redispero, takže to není žádná sláva. (ten první obrázek je však slavně vypiplán na tabletu, takže s může pyšnit )
Wow, Whirte, to je NÁDHERA Úžasné. Všehno. A ten Tennant. Podobu si vystihl naprosto přesně! U Gandalfa jak by smet. A ta fantazie u té akvaristiky. (Já vím, že se to nehodí na ženu, ale musím přiznat) - Já čumím
Wofle, ten poslední obrázek je jako Zaklínačův přívěšek
Upravil/a PrincessLeia dne 24.10.2013 11:14
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Na svém YT jsem začal dělat Speed Draw videa, zatím mám jen 2, ale třeba se taky budou línit.
Vlk a Drak
Tyto videa nevydávám pravidelně, ale dělám je když mám náladu a chuť. Ten drak není nic extra, už jsem nakreslil i lepší, ale na druhou stranu zase zas tak hroznej taky neni.
Upravil/a Wolf5cz dne 29.10.2013 12:52
Tyhle stripy jsou fajn a na internetu se dost šíří, tak s tím můžeš uspět. Jen mám jednu výtku - krk toho druhého je strašně tlustý, vypadá jako kdyby měl rolák.
Opožděně všem moc děkuju (a tobě Rade dík za výtku, každá dobrá rada se hodí).
Moc se omluvám, že jsem nakonec nic nepostnul, ale prostě nebyl čas a hlavně nálada. Dělal jsem místo toho jiné obrázky...
Každopádně mám tu malou sbírku náčrtků. Nemyslím si, že by to bylo nějaké extra dílo, ale když už, tak už se pochlubím
Je to do mnou navrhované pohádky. Původně jsem chtěl do přijímaček stihnout celou, ale budu ji odevzdávat ve zjednodušené podobě dva až tři obrázky na všech třináct kapitol s redukovaným textem zjednodušeným na minimum.
Díky moc Ale to tvoje je podle mě taky perfektní. Takhle přesné tahy nikdy mít nebudu. Proto si volím témata, kde dodržovat přesnou linii není tak důležité
Navíc - tohle je jen prachsprostý náčrt, nic víc.
Upravil/a Whirt dne 05.11.2013 22:39
Hele, Whirtosi, už jsem ti říkal, že jsi epický borec?
Ne? Tak to říkám.
Jo? Tak to říkám znovu!
A vy ostatní jste taky vynikající. Zanedlouho by sem mohla přibýt nějaká moje skladba. Tentokrát už by to měla být trochu jiná úrověň, než ty předchozí dvě
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Až mi přijdou struny na elektriku, tak taky něco nahraju
Mimoděk to už ňákej pátek plánuju
Jinak k předchozímu bych dodal, že čím více stylů kreseb, tím horší hodnocení co je nejlepší (i když nikdo nic neříká o soutěži ) Každej (osoba/osobnost) je prostě jinej
U mě ty kresby v malování jsou hodně o zrcadlení, hlavně hlava. U těla je to pak jiný, tam už to nejde
PS: Jupí, už sem Vlkodlak To se mi líbí, hodí se ke mě
Upravil/a Wolf5cz dne 06.11.2013 10:57
U všech vousů! Lidi! Moc vám všem děkuju
Musím říct, že i přes můj kritickej pohled na některé moje věci taková slova potěší
Wolf: Ano, ano, čím víc stylů tím je to těžší rozhodnout. Každopádně si myslím, že je dobré vykoušet všechno... Já se pohybuju od malby až po kresbu na počítači a všechno je to naprosto skvělá zkušenost.
Tak ta poslední várka je fakt děsně krutá Whirte, hned mám chuť si přečíst pohádkovou knížku s těmahle ilustracema
No, což o to, moje "malování" znáte, to za nic nestojí A stejně už som dlouho nic nenamaloval... bych mohl udělat další strip...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.