Pridal som sa k upirom a dostal som od vingalma za ulohu zmenit zobracku Cairine premenit na upiraje v markarte v tej chudbe kde ziju chudobny ale neviem ako ju mam zmenit skusal som schopniost upirieho svodu ale nefunguje to ona stale iba sedi na zemi a ani nejde spat ako ju mam teda premenit?
Též jsem měl tento problém. Musíš jí přes consoli příkazem "kill" zabít a pak příkazem "resurrect" zase rychle oživit, dřív, než se úkol ukončí jako nezdařený.
SRY za spam, ALE:
Ty brďo, chcete tím říct, že ji nestačí rafnout??? Upíři to obvykle dělají.... nejraději na krční tepně.... a nesmějte se mi, nikdy jsem za upíra nehrál, tak nevím jak to dělají ve Skyrimu..... ale z filmů vím, že se upíři vyrábějí tím, že se navzájem hryžou a sajou....
Skyrimští Upíři, nekoušou a nesají, či co????
@DynastyMan: Existuje i konzolový příkaz, díky němu se označí úkol za splněný, ale to je fakt z nouze cnost, protože ta osoba se v upíra nepromění...:/
@Thall: Možná by bylo na místě vystvětlit, jak funguje síla "upíří svod", dostupná v pozdější fázi upírova hladovění (tzn, nějakou dobu se nesmíte napít krve)...
Stačí toto kouzlo seslat na osobu (může být i vzhůru, vůbec nemusí ležet v posteli!), a pak si s ní promluvte. Vyjede vám tabulka s možnostmi: Nasytit se nebo Oslovit. Jen pozor, aby vás při krmení nikdo neviděl, jinak je to zločin...
Když toto provedete v rámci onoho úkolu, promění se později ta osoba v upíra. (Není-li osoba předmětem úkolu, můžete se nakrmit, ale nepromění se).
Pokukud jsi to tak dělal a přesto upíří svod nefungoval, tak se omlouvám. Zřejmě se potom jedná o bug.
Upravil/a Ligos dne 24.09.2013 00:51
No a ještě se objevuje jeden bug a to, že dostaneš tento úkol, i když jsi už Cairine jednou proměnil. Potom nezbývá, než použít konzoli k dokončení úkolu.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal: @DynastyMan: Existuje i konzolový příkaz, díky němu se označí úkol za splněný, ale to je fakt z nouze cnost, protože ta osoba se v upíra nepromění...:/
@Thall: Možná by bylo na místě vystvětlit, jak funguje síla "upíří svod", dostupná v pozdější fázi upírova hladovění (tzn, nějakou dobu se nesmíte napít krve)...
Stačí toto kouzlo seslat na osobu (může být i vzhůru, vůbec nemusí ležet v posteli!), a pak si s ní promluvte. Vyjede vám tabulka s možnostmi: Nasytit se nebo Oslovit. Jen pozor, aby vás při krmení nikdo neviděl, jinak je to zločin...
Když toto provedete v rámci onoho úkolu, promění se později ta osoba v upíra. (Není-li osoba předmětem úkolu, můžete se nakrmit, ale nepromění se).
Pokukud jsi to tak dělal a přesto upíří svod nefungoval, tak se omlouvám. Zřejmě se potom jedná o bug.
Viem ako funguje a aj mi funguje ale nanej mi nejde lenze nejako sa bugla alebo co na inich postavam mi funbguje len nanej nie ked ho nanu pouzijem da sa mi snou iba hovorit vobec nemam ponuku nato aby som ju pokusal iba mi nieco povie a je koniec. Na inych ludoch mi to ide bez problemov ale uz som to splnil cez konzolu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.