Mike napsal:
A proč to zakládáš do sekce, kde se podávají žádosti o radu?
Přesouvám.
No toto, buď ja zle čítam alebo ty. Nie je to náhodou sekcia na: Skyrim - Creation Kit - tipy a triky, takže aké žiadosti o radu? Chlapec sem dá svoj prví príspevok, dokonca vystihuje názov témy a ty mu to chceš presunúť, tak to ma podrž. Určite mu to nepridá na chuti robiť a na budúce sem strkať.
Upravil/a Starec dne 31.07.2013 23:05
Je mi ľúto ale podrobný návod od A do Z nie je možné vyrobiť. Ak by to bolo možné tak by ho Bethesďáci vyrobili a nevytvárali by oficiálne videonávody. Ako som spomenul vo videu: Ak bude záujem ukážem omnoho viac. Ak napríklad viacero ľudí bude žiadať ďalší videonávod na tvorbu povedzme držiaku na štíty a zbrane tak ho urobím. Ak nebude záujem tak asi nie Neviem či by sa mi chcelo robiť videonávod pre jednu osobu Ale ak by mal niekto naozaj veľký záujem alebo by potreboval nutne s niečím poradiť tak mu kľudne pomôžem napríklad na mojom TS serveri. (adresu by som poslal)
Môj videonávod som sem pridal cez kamaráta nakoľko žijem v zahraničí a musel som čakať na udelenie výnimky tak sa týmto ospravedlňujem všetkým moderátorom ak nebol pridaný vo vhodnej sekcii.
Upravil/a Andreas dne 02.08.2013 13:07
Môj videonávod som sem pridal cez kamaráta nakoľko žijem v zahraničí a musel som čakať na udelenie výnimky tak sa týmto ospravedlňujem všetkým moderátorom ak nebol pridaný vo vhodnej sekcii.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.