Další plnohodnotný následovník TES je ještě v nedohlednu. Když si vezmeš, že na Morrowind se čekalo šest let, na Oblivion pět a na Skyrim taktéž - od vydání Skyrimu uplynul teprve rok a Bethesda s ním ještě neuzavřela pátý svazek Elder Scrols (stále ještě dělá DLC).
Každopádně když se čekalo na Skyrim, tak se spekulovalo o dvou možných provinciích, ve kterých by se pátý díl odehrával - byl to Elsweyr a Skyrim (samozřejmě, že všem bylo jasné, že to bude Skyrim, když si Bathesda tuhle známku koupila - navíc draci by se do Elsweyru vůbec nehodili )...
Takže podle mých úvah, by se šestý díl mohl odehrávat v Elsweyru (Bethesda se přeci jen ve spoustě věcech snaží vyhovět lidem, co TES hrají a vzhledem k tomu, že v době, kdy se přemýšlelo nad pátým dílem byli nejžádanější draci, Skyrim a Elsweyr)... Sám bych se do téhle provincie rád podíval (severu už bylo dost, takže pochybuju, že by to byl High Rock - navíc když už v jednom díle byl, nepočítaje Arenu). Druhou provincií, do které bych se já sám rád podíval je Black Marsh (bažiny mě přitahují už od dob Gothicu a společenství Argonianů je přinejmenším zajímavé )... Hammerfell, Morrowind, Cyrodiil, Skyrim jsou taky ze hry takže nám zbývají Summerset, Valenwood, Elsweyr a Black Marsh (osobně si myslím, že jako první půjde Elswey, pak Valenwood následovně Black Marsh a poslední Summerset...)
Upravil/a Whirt dne 03.12.2012 16:00
Nejradši bych byl kdyby se TES 6 vrátil do Cirodillu, ale to je asi marnej sen...
Jak řekl kolega Whirt nademnou eště to bude hafo trvat než se dočkáme něčeho officiálního ://
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
High Rock určitě taky, protože i když je to taky hornatý tak přeci jen je to něco jinýho než Skyrim, ten si taky zaslouží vlastní hru. Určitě i tam se daj udělat super příběhy a věci.
Jo Argoniáni sou fajn, sice zaně nehraju ale moc se mi líběj. A High Rock už teda byl spracovanej podobně jako Morr a Obl? nebyly náhodou už i jiný provincie v Daggerfallu?
V Daggerfallu byli k dostupnosti dvě provincie, ale ani jedna nebyla zpracovaná celá - High rock byl téměř celý, zatímco Hammerfell byl přibližně z poloviny
Upravil/a Whirt dne 03.12.2012 17:55
Aha to znamená že se tam možná v budoucnu podíváme, i když asi ne no, pokud maj v plánu udělat všechny tak to bude na dlouho, myslíte že to pak někdo převezme až jednou Tod zemře? Doufám že nebudu TES IX hrát v důchodu, to by byl úlet
Nakonec budeme čekat na TES: Tamriel, něco jako aréna ale detailně zpracované všechny provincie, což bude trvat tak dlouho až se z roho pos*reme :DDD
Já sice bych rád viděl Elsweyr, ale možná by bylo super udělat TES: Dominium, který by se odehrával v Elsweyru, Letních ostrovech a možno z části ve Valewoodu, kde bys musel bojovat proti Thalmoru, nebo se k němu přidat (podle toho dva různé konce dějové linie), možno podle toho napíšu pokračování Alduinova Syna, čili něco jako AS o 20 let později, vzledem k tomu že Piráti ze Skyrimu se zvrhli spíš v takovou parodii.
A stejně mě už chytilo to míchání TES a Assasins creed :D
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.
Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.
ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
Udělat detailně všechny provincie v jednom to by byl asi už hardcore, a jen tak snadno by to nebylo. Ale nebylo by to špatný, jen si myslim že by to pak třeba i člověka omrzelo. Sice mám nahráno přes 1000 hodin Skyrimu a neomrzel mně tak ale přeci jen nevim jak by vypadal díl kde by byli všechny provincie, možná by to byl velký bordel. A válka s Thalmorem už má určitě danej konec a v Bethesdě ho znaj, určitě nenechaj nás abysme to celý vyřešily, možná jen nějakou část, ale hlavní finále podle mně zas bude popsaný v nějaký knize
Já bych Elsweyr určitě přivítal.
Příběh by se mohl točit okolo Mane který se rodí (převtěluje) při zatmění obou měsíců. Z toho by se dal nějaký příběh udělat
hRDLA napsal:
Určitě Hammerfell, ale proč psát nebudu, jelikož už jsem to v takovýhle tématech psal tolikrát, že už mě to omrzelo.
Tak si konečně zahraj ten Daggerfall Třeba takové The Dragontails Mountains jsou děsivé a zároveň překrásné (a epické ) i přes tu postarší grafiku
Ale co se týče Summerset, tak tam bych se nejraději podíval až po tom, co skončí ta "Thalmorská aféra"
Já popravdě myslím, že až dojedou komplet všechny provincie+ popřípadě jiné kontinenty tak možná Uděla The elders scrools:Talos adventure teda já bych to aspoň uvítal.
Ale asi by to stratilo tu osobitou volnost :/
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.