Zdravím
Mám takový problém s češtinou ve hře skyrim . Mám koupenou hru přes steam ale není v češtině , tak jsem zkoušel podle rad nastavit jazyk té hry a češtinu k výběru bohužel nemám. :/ Zkoušel jsem stáhnout češtinu a vložit ji do hry , ale to také nefunguje , jelikož je na starší patch. (Respektive se mi hra vypne po minutě)
Můj soused má tes:skyrim také , ale koupený z obchodu a čeština mu normálně funguje a má ji i ve výběru, a tak jsem myslel že by to šlo nějak aktivovat ...
Už si vážně nevím rady a byl bych velice rád kdyby jste mi s tím pomohli
Předem děkuji za veškeré odpovědi
Dreak napsal:
Zdravím
Mám takový problém s češtinou ve hře skyrim . Mám koupenou hru přes steam ale není v češtině , tak jsem zkoušel podle rad nastavit jazyk té hry a češtinu k výběru bohužel nemám. :/ Zkoušel jsem stáhnout češtinu a vložit ji do hry , ale to také nefunguje , jelikož je na starší patch. (Respektive se mi hra vypne po minutě)
Můj soused má tes:skyrim také , ale koupený z obchodu a čeština mu normálně funguje a má ji i ve výběru, a tak jsem myslel že by to šlo nějak aktivovat ...
Už si vážně nevím rady a byl bych velice rád kdyby jste mi s tím pomohli
Předem děkuji za veškeré odpovědi
Teď mi to došlo.. To je tím že to máš přes steam a na steamu není Skyrim pro ČR takže sis musel vybrat jinou zemi kde to bylo ale u toho nebyla čeština
Reject - Na to jsem taky myslel ale sháněl by jsem to dlouho a taky pokaždé když se mi aktualizuje skyrim . Ale děkuji
BigNord- A nevíš jestli by to nešlo nějak aktivovat ? :/
Díky
Tak jsem zjistil že hra se mi nevypínala kvůli češtině , dnes jsem ji přeinstaloval a češtinu do ní nedal. Poté jsem zapl hru a jakmile začne ten zloděj v úvodu mluvit o bouřných hávech tak se mi hra vždy vypne . :/ Nevíte někdo co s tím ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.