Datum vydání se pomalu, ale jistě blíží, což vyvolává čím dál větší napětí a já už jsem psychicky ve Skyrimu. Už přemýšlím, co bude třeba udělat a mám skoro naplánovaný své první kroky. Vůbec se těším na ty začátky, které budou nové a jak si budu sebemenší blbinu dopodrobna prohlížet a vychutnávat si poznávání. Těším se snad na všechno - tak, přepokládám, že se probudím někde ve vězení nebo v nějaké podobné kobce - těším se na první postavu co potkám a na to, jak budou vypracované dialogy. Těším se na svoji první zbraň, kterou zřejmě najdu, což bude pravděpodobně nějaký zrezlý železný paskvil. Těším se na první potvoru která mě přepadne a na které odzkouším ten nový soubojový systém ( čekám, že to bude krysa). Hlavně na to až vylezu na povrch a uvídím tu přírodu (kdysi když jsem vylezla ze stok v Oblivionu tak jsem byla ohromena a ten první zážitek je nezapomenutelný). Nebudu nikam pospíchat, ani honit se za pokladem, mám v plánu klídku se projít směrem k nejbližšímu městu. A těším se na to až narazím na dveře cechu mágů - tam se asi moje prohlídka města přeruší, protože neodolám. A jsem vysloveně nadržená na svá první kouzla (jako temného elfa mě určitě nemine Světlice a Obnova). A jak budou asi vypadat roucha pro mágy? Skyrim asi jen tak rychle nezevšední, ale myslím že první minuty hraní budou opravdu nezapomenutelné. A i když ještě hru nemám v počítači, tak už mám celkem plány... taky už máte představu? A také se na něco konkrétního těšíte? (nepochybuji o tom, že toho bude dost )
)
Tak já si první kroky plánovala docela podobně.. Až se dostanu ven, půjdu pomalu k nejbližšímu městu, budu sbírat rostlinky a rozhlížet se po krajině . Až dojdu do města, první co, šlohnu koně . Projedu se a pak si načtu hru předtím než jsem ho šlohla abych neměla špatnou pověst . Projdu si pořádně město, dám se s lidma do řeči a prodám ty blbosti co sem zatím nasbírala a začnu šetřit na dům
Ve vězení se začínat nebude, vždyť říkali že hra začíná když vás vlečou na popravu. Já se těším až budu sbírat bylinky a obírat lidem zahrádky mám rád alchymii.
Já se těším na tu cestu na popravu a na první město na první dungeon a tak dále.A taky nádherný bylo když sem v oblivionu vyšel z vězení.
Upravil/a castle dne 17.08.2011 13:25
No na tu alchymii se těším taky dost. To bylo první co jsem měla naskillovaný na plno. ( V Morrovindu sem si oblíbila plugin, Balcony house - přidalo to dům, kde byly pojmenované nádoby na každou rostlinu ).
No jo poprava. Ale stejně
http://www.hrej.c...yrim-3557/
"The Elder Scrolls V (TESV) začíná své velké vyprávění tradičně ve vězení, odkud má váš hrdina namířeno přímo na vlastní popravu"
Jo, Mortuus, ten dům jsem si taky oblíbila . Ale bejt alchymistka mě nikdy moc nebavilo a tak do tý místnosti vůbec nechodím, bylinky mám vystavený nahoře na jednom ze stolů jen tak kdyby náhodou Ale to je trochu od tématu
Jen se bojím, že bude instalace Skyrimu dlouho trvat a že se ty poslední chvíle čekání zblázním
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.