Zdravím, se svolením administrátora zakládám nové téma, o první české recenzi Skyrimu na netu, kterou najdete zde: http://www.euroga...im-recenze
Velmi mile mě překvapilo několik věcí, např. informace o návratu šíleného boha Sheogoratha. Ostatně, čtěte sami.
Myslím, že hodnocení recenzenta (11 bodů z 10) je na místě
A co říkáte na recenzi vy?
Upravil/a SkyrimAdmin dne 11.11.2011 08:36
Ups, nevšiml jsem si, sorry. A - ano 11 bodů dal audiozpracování, avšak já jsem si to bůhví proč převedl do celkového hodnocení hry, snad ostatní prominou
(Jo vím, měl jsem to hodit do sekce "Skyrim- preview", ale není to jedno?)
Upravil/a Ligos dne 10.11.2011 17:14
Tak jsem dočetl recenzi a můj pocit je nepopsatelný. Fakt si připadám jak malej kluk, kterýmu táta slíbil vykoupit půlku hračkářství Až teď mě to totálně pohltilo )
MĚ NEZAJÍMÁ NĚJAKÁ RECENZE JÁ CHCI HRÁTTTTTTTTT.
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Já sem tu recenzi ani dočet, při prvním odstavci mi to vhnalo slzy do očí. Už jen 6 hodin!
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Ach ach to si člověk pomatuje když tam bylo přes 300 dní a teď už jenom 6 hodin to letí, no neletí je to pořád pomalé jak k***a. Už jen 6 hodin do vydání SKYRIMU!!!!!!!
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
Doomex: Spíše dlouhé roky Teda prakticky od vydání Oblivionu sem se těšil na další díl...
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
http://www.zing.c...i-na-drakaDovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
jak to tak vypadá já si zahraju ještě dneska.Razor to prolomil
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
anakon4 napsal:
jak to tak vypadá já si zahraju ještě dneska.Razor to prolomil
Kacíři! Pohane! Ďáblem-posedlý blázne! NA NĚJ!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.