Mě zas hrozili Dutkou
LEN: Však si na něj někde počkej je to mimo školu takže škola na tebe nemůže.
Zajmavé téma. Tu radíme jak někoho zmlátit
Upravil/a METTALIC dne 26.01.2014 21:01
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
hRDLovo opití (potom, co jsem zjistil, že byl opilý, díky Mikeově odkazu na Nekonečnou) mi přišla jako jedna z nejvtipnějších věcí, co se tu posledně udály. Jak jsem zjistil, že za tím byl chlast, bral jsem to hned s úsměvem. Však to se stane, taky jsem míval své chvilky (sic ne tady na fóru)
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
hRDLovo opití (potom, co jsem zjistil, že byl opilý, díky Mikeově odkazu na Nekonečnou) mi přišla jako jedna z nejvtipnějších věcí, co se tu posledně udály. Jak jsem zjistil, že za tím byl chlast, bral jsem to hned s úsměvem. Však to se stane, taky jsem míval své chvilky (sic ne tady na fóru)
Já jsem sem upřímně opil jen jednou a od té doby jdu na alkohol střídmě, pokud vůbec. Nechápu lidi, který každej pátek jdou na zábavu a slijou se tam do němoty. hRDLU naprosto chápu.
Já nepiju moc obecně, nějak extra mě alk. neoslovil, vyjma kvalitních vín... ale to je jiná kapitola. Já mám rád kapitalistický nápoj z té imperialistické země.
Mike napsal:
Já nepiju moc obecně, nějak extra mě alk. neoslovil, vyjma kvalitních vín... ale to je jiná kapitola. Já mám rád kapitalistický nápoj z té imperialistické země.
čoveče, kdyby to byl blonďák, je to jasnej Mirek Dušín z Rychlejch Šípů
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
jj tmavší vlasy a účes do podkovy , když mu dáš červenou lodičku, je zas Červenáček
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.