Tyjo, jako jo no... Já teď koukam na youtube na další... a je tam jeden díl, kdy ženská i chlap jsou děsně chytrý, ale nakonec to nedostanou, protože jim dává těžký otázky... A ta ženský umí finsky!
Tak na základce snad nesměj vylučovat, ale pouze překládat na jiné školy. Teda až na to, když dvakrát na jednom stupni propadneš a budeš tak blbej, že ti nedaj poslední šanci. A ty překlady jsou spíš ve výjimečných případech a za něco takovýho jako třeba napadnutí učitele.
A na střední a vejšce tě můžou prakticky vyhodit za skoro všechno. Pozdní příchody, špatnej prospěch, hádka s učitelem atd.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já teď četl, že tě ze střední a ze základky nemůžou vyloučit pokud plníš docházku, každopádně mě protože ještě nebudu 2 roky mít ukončení základní vzdělání snad za nic nevyhodí
Leneren napsal:
Nevíte za co můžou někoho vyloučit ze školy?
Vyhodit ze základky asi né, pouze doporučit jinou nebo fofrgympl(zvláštní škola).
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
A co se stalo Lene že se tak ptáš ???
Jsi zabil učitele ???
Už vidím zprávy a nově.
Bylo zjištěno že kluk známý pod přezdívkou Leneren zabil učitele protože hrál počítačovou hru známou jako Mario. Z toho důvodu skočil Leneren těžkými botami učitelovi na hlavu.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
A teď vám ukážeme dramatické ztvárnění toho jak přesně leneren tento čin spáchal následované rozhovorem s naším psychologem o tom, jak jsou počítačové hry špatné
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade: Ano. Psycholog prohlásí že zvláště škodlivá hra je Word of Workreft, popíší ho jako Pac Mana a dají tam necelý trailer na nějaký díl COD a řeknou že ho nemohli celý pustit kvůli přílišné brutalitě
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Plastiku jsem buzíkům udělal mockrát A nic se nestalo
on chce nastoupit na stejnou školu na jaký sem takže tak a bál sem se aby nebyly problémy s vedením školy
Já měl jen důtku a hrozili ještě 2kou z chování. Na jiné škole známej nakopl učitele přímo do zadku a nedostal za to nic. U nás jeden poslal učitelku pěkně do prd... a šel na zvláštní školu. Tak uvidíš sám
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.